Confidenţialitate

VIDEO: Rita Ora și Imanbek lansează ”BANG”, un EP din piese compuse și produse pe Zoom. Cum sună

CoolNews, Muzică
share

Rita Ora și Imanbek, DJ-ul și producer-ul din spatele „Roses”, hit ce a stat peste 20 de săptămâni în top 10 Airplay în România, au făcut echipă pentru un super EP: „Bang”:

Cei doi au compus și produs împreună pe Zoom EP-ul care conține patru piese.

Când am început acest proiect, voiam să dezvoltăm conexiuni creative cu alți artiști”, povestește Rita.

Colaborarea cu Imanbek a fost o experiență extraordinară, am avut întâlniri pe Zoom și am discutat despre muzică, așa că a trebuit să ne adaptăm la un nou mod de recording. Este uimitor cât de importantă este tehnologia, ca noi să putem crea această conexiune. Muzica este cu adevărat un limbaj universal iar acest EP este o dovadă clară că procesul creativ are puterea de a depăși orice obstacol care ne separă”, adaugă artistă.

„Bang” este o colecție impresionantă de piese, care îmbină influențe pop și elemente din cultura clubbing-ului anilor ’80 și ’90.

Acest proiect a fost o colaborare la nivel mondial, care include unii dintre artiștii și producătorii mei preferați. EP-ul ne-a reunit nu numai creativ, ci și la nivel personal”, povestește Imanbek despre „Bang”.

Pentru primul single extras de pe EP, Rita Ora și Imanbek au colaborat cu David Guetta și Gunna.

„BIG” este un statement muzical și o piesă cu un videoclip filmat în Bulgaria, în care Rita apare îmbrăcată în haine tradiționale albaneze.

A fost o plăcere să colaborez cu Rita pentru «BIG». Am lucrat împreună mult la această melodie, iar Gunna o face și mai bună! A fost grozav să lucrez cu Imanbek pe partea de producție. Toți sunt incredibili de talentați și sunt foarte fericit că fac parte din acest proiect. Suntem foarte încântați să împărtășim lumii în sfârșit această piesă!”, povestește David.

Pe noul EP se regăsesc și alte trei piese ce vin cu noi surprize și colaborări fresh: „Bang Bang”, „Mood” (feat. Khea) și „The One”.

Articole similare

Katy Perry, Post Malone şi J Balvin colaborează la un album dedicat fenomenului POKEMON

Katy Perry, Post Malone şi J Balvin vor colabora pentru un album dedicat fenomenului Pokemon! Nu ...

VIRAL: Chirurg multitasking - a operat un pacient, în timp ce era pe ZOOM la o audiere într-un proce...

Ce înseamnă să fii multitasking? Sau poate să ai o atenție distributivă ieșită din comun? Aflăm d...

Cum arată camera de 400 de $/pe noapte în care este carantinată Rita Ora în Australia

Știți deja de la Australian Open faptul că oricine intră în țară trebuie să stea în carantină 14 zil...