VIDEO Post Malone suferă o a doua accidentare pe scenă, la o lună după ce s-a prăbușit în timpul unui concert

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Post Malone a suferit o a doua accidentare pe scenă, sucindu-și glezna în timpul unui spectacol recent din Atlanta.

Imaginile incidentului, care a avut loc în timpul etapei nord-americane a turneului „Twelve Carat Tour”, îl arată pe rapper călcând greșit pe gleznă în timp ce urca câteva trepte. Malone – care cânta melodia „Psycho” a lui „Beerbongs & Bentleys” – poate fi văzut apoi șchiopătând și tresărind în timp ce iese de pe scenă.

Într-un al doilea videoclip de la concert, Malone povestește mulțimii de la State Farm Arena din Atlanta, spunându-le că s-a împiedicat de una dintre „găurile mici din mijlocul scenei de unde iese focul”. Ulterior, rapperul a cerut în glumă publicului să „îl ierte” dacă „mișcările sale de dans nu sunt 100% corecte” ca urmare a rănirii.

@edwinloseordraws

Posty rolled his ankle at the ATL show. #postmalone #postmaloneconcert #atlanta #statefarmarena

♬ original sound – edwinloseordraw

https://twitter.com/NewsPosty/status/1582587940546310144?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1582587940546310144%7Ctwgr%5E0b85df207a75e64fa632b8ac4aff0df78c4ce9f3%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.nme.com%2Fnews%2Fmusic%2Fpost-malone-suffers-second-onstage-injury-during-recent-atlanta-show-3333329

Este al doilea incident pe scenă pentru Post Malone în decurs de doar o lună. La sfârșitul lunii septembrie, artistul a căzut printr-o trapă în timpul spectacolului său din St. Louis. Ulterior, a fost internat în spital datorită coastelor fisurate și a fost nevoit să-și amâne concertul programat în Boston. „Îmi este foarte greu să respir”, a scris Malone într-o postare pe Instagram la acea vreme, „Mă simt îngrozitor, dar promit că o să mă revanșez”. Turneul a fost reluat ulterior în Cleveland.

Articole similare

VIDEO Post Malone s-a prăbușit pe scenă. Medicii au intervenit imediat

Rapperul american Post Malone a căzut pe scenă în timpul ultimului său concert și a avut nevoie de i...

Post Malone se pregătește să devină tată! Identitatea iubitei nu a fost făcută publică

Post Malone va deveni tată pentru prima dată. Rapperul a făcut marele anunț pentru presa tabloidă di...

Post Malone pregătește un nou album. Vezi aici când se va lansa

Nu există niciun secret legat de titlul viitorului LP de studio al lui Post Malone, twelve carat too...