VIDEO JO aduce „Aripi” ÎN PREMIERĂ la Virgin Radio Romania Breakfast

CoolNews, Muzică, NEWS
share

După ce a cucerit topurile muzicale alături de Cabron cu hitul „La Mal”, JO aduce în playlist-uri primăvara aceasta „Aripi”, o piesă despre iubire și puterea pe care o are acest sentiment asupra unui om. 

Iubirea noastră avea aripi/ Și m-a făcut să cred c-o să zbor/ Tu mi-ai promis că o să mă ții/ Dar ne-am pierdut atât de ușor/ Te caut de atunci în timp ce cad în gol” sunt versurile prin care JO se pune în pielea femeii care din iubire s-a lăsat pradă în „brațele” jumătății sale, iar acum simte că nu mai poate zbura din nou singură.

«Aripi» este una dintre primele piese pe care le-am făcut pentru albumul «Floarea Soarelui» ce urmează să fie lansat anul acesta. Este și una dintre piesele mele preferate de pe album. Ca în fiecare cântec de-al meu, și aici vorbesc despre o poveste reală, personală, adresându-mă copilului interior. Pentru mine nu are neapărat o însemnătate romantică, însă poate fi interpretată și așa. A fost o mare plăcere să lucrez la piesa asta alături de familia mea de la HaHaHa Production și de Florian Rus. Iar pentru clip trebuie să-i mulțumesc lui Qwba, care m-a făcut să mă simt frumoasă„, declară JO.

Compus de către Florian Rus alături de Miruna Iova și produs de către Șerban Cazan și Mihai Vasile Angus, „Aripi” te poartă atât prin muzică cât și prin versuri timp de 3 minute într-o călătorie muzicală a iubirii, dezamăgirii și a regăsirii de sine.

Artista a cucerit publicul și topurile de specialitate cu piese precum „Lacrimile”, „Noapte polară”, „126” și „Adio”, single lansat de ziua sa de naștere. În noiembrie 2021, JO a lansat „Iubirea mea”, apoi au urmat „Mă mai ia” (alături de JUNO), „Vocea ta”, „Dorul” și „Ploaie de vară”. Vara trecută, JO a lansat alături de RUBY „Soare”, un imn al bucuriei de a trăi fiecare moment așa cum ne dorim, dar și „Nu mă mai” ce vine ca o continuare a hit-ului „Mă mai ia”.

Articole similare

Un nou hit de la IRAIDA și Puya - ,,Las-o așa”

După succesul piesei ,,Opriți planeta", IRAIDA și Puya revin cu un nou hit care nu-ți va da pace. Ve...

[BREAKFAST] Andrei Niculae, impresionat de un frigider inteligent: „Mă uitam cu gura căscată”

Weekendul trecut, Andrei Niculae a participat la un eveniment unde a avut ocazia să prezinte un show...

JO și Liviu Teodorescu au găsit „Cel mai scurt drum” spre inimile fanilor

După ce am simțit „Fluturii" în stomac și i-am văzut în nenumărate ipostaze inedite în celebra emisi...