Confidenţialitate

Victor Hănescu îl acuză pe Novak Djokovic de aroganță: Eu sunt sus, tu ești aici. Nu te băga în seamă

Celebrități
share

Victor Hănescu este unul din tenismenii cu foarte mult potențial pe care România i-a avut. Acesta s-a retras din activitate la finalul anului 2016, iar cea mai bună poziție pe care a fost clasat a obținut-o în 2012, atunci când a ocupat locul 92 ATP.

Acesta își aduce aminte de faptul că, atunci când era încă în activitate, Djokovic era singurul dintre „cei trei granzi” (Federer, Nadal și Djokovic) care era arogant.

„Federer și Nadal mi s-au părut destul de prietenoși, sau cel puțin interesați: ‘Salut, bă, Hănescu, ești din România. Ce faci, cum ești?’. Alții erau mai reticenți. Francezii nici nu se uitau la tine.

Nu toți, dar erau mai aroganți așa. Djokovic, și el destul de arogant în felul lui: ‘Hai, mă, cu eu sunt sus, tu ești aici’. Nu te băga în seamă. Dar Federer și Nadal sunt foarte politicoși, amabili.”

Acesta își mai amintește și antrenamentele cu Federer, acolo unde, spune fostul sportiv, nu prea avea timp să stea la povești cu elvețianul:

M-am mai antrenat cu Federer, uneori, la turnee. Îl mai întrebam una-alta. Ei își pot alege partenerul de antrenament. De obicei întreabă: ‘Băi, Hănescu, vrei să te antrenezi cu mine, că tu servești tare?’. Nu ai timp acolo să vorbești foarte multe. E o pauză de câteva minute, apoi el se duce cu echipa lui. Eu am simțit că ei au apreciat asta: ‘Ce echipă avem noi aici, ce forță, și joc cu băiatul care vine cu geamantanele și este singur”, a spus Victor Hănescu potrivit As.ro.

Articole similare

Situație inedită la Australian Open: Specatorii au fost dați afară de la meciul lui Djokovic

Situație inedită la Australian Open. La ora locală 23:30, spectatorii au fost dați afară de pe ar...

Halep a primit cu 10 euro mai puţin decât Djokovic pentru titlul de la Roma (AUDIO)

Djokovic, care l-a învins luni în finală pe argentinianul Diego Schwartzman și a obținut al 36-lea s...