Un lucru este clar: trăim într-o lume a viitorului, în care absolut totul este conectat, mașinile zburătoare sau fără șofer au devenit o realitate, spațiul cosmic a devenit o destinație turistică iar mâncare poate fi printată. Bineînțeles, există și reversul medaliei: bioingineria lucrează și pentru companiile producătoare de mâncare, alimentele ajungând astfel să mustească de chimicale, nemaivând nicio legătură cu ce mâncam de la mamaie din curte (poate doar forma și culoarea).
În această lume paranoică, fără gluten și cu zahărul drept inamic public numărul 1, un device de buzunar poate deveni prietenul cel mai bun atunci când este vorba de alimentația noastră și a copiilor noștri.
SCIO, un scanner puțin mai mare decât o cutie de chibrituri, ne spune compoziția chimică a mâncării din fața noastră într-o fracțiune de secundă: valori nutriționale ale alimentelor, procentul de cacao din ciocolată, compoziția chimică a medicamentelor… până și procentul de grăsime din propriul corp! SCIO este un spectrometru în miniatură care absoarbe lumina emisă de corpurile din jur, analizându-i spectrul pentru a determina compoziția chimică.
Scanner-ul de alimente te ușurează de 300 USD (un preț mic pentru sănătatea ta) și îl poți avea în 2 luni de la comandă