Confidenţialitate

Vești bune pentru fanii ”Soy Luna”. Karol Sevilla concertează în România

Muzică
share

Karol Sevilla, pe numele complet Karol Itzitery Piña Cisneros, a devenit idolul adolescenților cu rolul din serialul ”Soy Luna”. Tânăra artistă va concerta pentru prima oară în România, în cadrul turneului „Karol Sevilla y sus hermanas – The European Tour”.

În vârstă de 19 ani, Karol Sevilla joacă rolul personajului Luna din serialul ”Soy Luna” de la Disney Channel. În premieră în România, artista va susține mai multe concerte în cadrul „Karol Sevilla y sus hermanas – The European Tour”.

Pe 1 aprilie, Karol Sevilla va cânta la Cluj (BT Arena), pe 2 aprilie la Timișoara (Sala Sporturilor – Olimpia), pe 3 aprilie la Craiova (Sala Polivalentă), iar pe 6 aprilie la București (Romexpo, Pavilionul central).

Karol Sevilla va ajunge și în alte orașe din Europa, după cum urmează: 4 aprilie – Sofia, Bulgaria, 8 aprilie – Zagreb, Croația, 9 aprilie – Ljubljana, Slovenia, 10 aprilie – Belgrad, Serbia. Concertele Karol Sevilla în Europa sunt organizate de Top Music Media, agenție românească de evenimente.

Originară din Mexic, a devenit un adevîrat fenomen în rândul adolescenților din întreaga lume.

Călcând pe urmele unor staruri internaționale, precum Miley Cyrus, care a devenit cunoscută odată cu rolul Hannah Montana, Karol și-a lansat cariera în producția Disney „Soy Luna”, difuzată în peste 60 de țări, inclusiv România.

Karol Sevilla s-a născut în Ciudad de México, iar în copilărie a studiat actoria la Centrul de Educație Artistică Televisa din cadrul celebrului grup media mexican. La numai șase ani începe să apară în reclame, apoi în seriale TV. Rolul din „Soy Luna” a făcut-o cunoscută în lumea întreagă și astfel a devenit admirată de copii și adolescenți de pretutindeni. În 2016, Karol își lansează propriul canal de YouTube, care în prezent are aproape 7,5 milioane de subscriberi și 632 de milioane de vizualizări.

Karol Sevilla va putea fi văzută și ascultată live în România, la București, Cluj, Timișoara și Craiova. Biletele au fost puse deja în vânzare în rețeaua Eventim.

Articole similare

Post Malone neagă problemele cu drogurile, după ce filmulețe din concertele lor au devenit virale

A luat-o TikTok-ul razna, pt ca toti utilizatorii au postat video-uri cu Post Malone intr-un concert...

Amsterdam: Un român a fost prins cu 30 de telefoane mobile ascunse în colanți (AUDIO)

Telefoanele mobile au dispărut în timpul unor concerte ale trupei Sum 41. Suspectul are 34 de ani și...

Încăierare la un concert Lewis Capaldi

Concertul lui Lewis Capaldi din Edinburgh a fost întrerupt aseară din cauza unei încăierări, la car...