Confidenţialitate

Vescan lansează videoclipul piesei „Am Uitat Să Mai Fim Oameni”

Muzică
share

Piesa „Am Uitat Să Mai Fim Oameni” a fost scrisă de Vescan, compoziția a fost realizată de Mahia Beldo și Dorian Oswin, iar cel din urmă este și cel care s-a ocupat de producție.

Videoclipul piesei „Am Uitat Să Mai Fim Oameni” a fost realizat de Andi Singer (regie & DoP), iar producția a fost realizată de Elena Maria Popescu.

Am Uitat Să Mai Fim Oameni continuă seria #PrinOchiiVoștri, singurul proiect la care ascultătorii decid subiectul piesei. Totul a început în 2010 când am vrut să fiu mai aproape de oamenii care-mi ascultă muzica și pentru asta am zis că trebuie să văd lumea și prin ochii lor, așadar ei propun subiectele și unul dintre ele devine piesă.

Sunt mai mult decât mândru că am reușit să readuc la viață acest proiect și pe viitor am de gând să ajungă din ce în ce mai complex. De-a lungul anilor, susținătorii Vescan au reacționat extraordinar la fiecare piesă și le mulțumesc mult pentru că după 9 ani încă sunt alături de mine. Piesele o să apară în paralel cu albumul #MuzicăSauNebunie, album care va fi lansat în decursul acestui an.”, a declarat Vescan.

Articole similare

Vescan lansează piesa-imn a acestei veri, „Pierde Tot Anu’”, în colaborare cu Noaptea Târziu...

Vescan lansează piesa-imn a acestei veri, „Pierde Tot Anu’”, în colaborare cu Noaptea Târziu. Ești s...

Vescan lansează un nou single în colaborare cu MIRA „Ce-o fi, o fi”

Vescan revine cu un nou single în colaborare cu MIRA pentru piesa “Ce-o fi, o fi”, o piesă despre se...

Revelion 2018 în stradă, în București

Peste 100 de hituri, 6 ore de muzică live și zeci de artiști sunt anunțați în Piața George Enescu di...