Confidenţialitate

Velea îi răspunde lui Fereșteanu la reacția ,,Dau moda”

CoolNews
share

Gabriel Fereșteanu și Liza Sabău realizează la Virgin Radio cel mai ascultat tronson de seară de tinerii între 15-29 de ani din Capitală și s-au bucurat de cele mai mari creșteri de audiență la nivelul întregii țări, la valul anterior de măsurare SAR.  Luni, în emisiunea lor, cei doi realizatori i-au avut invitați pe Nane și Alina Eremia pe care i-au trecut prin deja cunoscuta lor rubrică ,,Next/On repeat”, iar una dintre propuneri a făcut referire la cea mai recentă piesă a lui Lino Golden ,,Dau Moda”.

Fragmentul postat de Fereșteanu pe profilul personal de Instagram  i-a atras atenția lui Alex Velea care a replicat rapid ,,O să facă 100 de milioane piesa”  făcând referire la succesul imens avut de colaborare lui Lino cu Jador.

 

 

 

View this post on Instagram

 

Imi pare rau, mi-au luat-o umerii razna! De la manele la ultimele carti citite, o intalnire completa. Brb, au cea mai smechera colaborare Alina Eremia cu Nane. Ne iertati ca s pe repeat. Intalnirea completa o gasiti pe @virginradioromania

A post shared by Feresteanu (@gabriel.feresteanu) on

„Dau moda”, cea mai ascultată piesă  românească la lansare din ultimii cinci ani

Lino Golden are cea mai de succes lansare de piesă românească, în ultimii cinci ani, în România, conform vizualizărilor de pe Youtube, cu peste 28 de milioane adunate în doar trei săptămâni de când a fost publicată.

Articole similare

Alina Eremia cântă populară și operă ! (AUDIO)

Fere si Liza au provocat-o pe Alina Eremia să cânte noua ei piesă ,,Noi"  în patru variante: rock, o...

Alina Eremia, provocare IMPOSIBILĂ până luni!

Ascultă provocarea pe care FERE si LIZA i-au pregatit-o Alinei Eremia. Are timp doar până luni! D...

Adda lansează prima piesă rap din carieră!

Cine se aștepta să o audă pe Adda cu o piesă rap cu influente trap? Dacă vrei să fii surprins, joi, ...