Confidenţialitate

Vedetele au cea mai cool aplicație pentru dating – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Ca și noi restul, vedetele vor să iasă la date-uri și să se îndrăgostească, dar în felul lor exclusiv, bineînțeles. Aplicația se numețte Raya și este preferata vedetele în ceea ce privește întâlnirile romantice.

Demi Lovato a declarat în timpul unui interviu că a folosit aplicația, iar Amy Schumer chiar și-a găsit sufletul pereche și actualul soț în cadrul aplicației.

Aplicația Raya a fost lansată în 2016 și este creată exclusiv pentru vedete, persoane celebre și atleți. Pe lângă Demi, aplicația a mai fost folsită și de Joe Jonas, Avicii și Ruby Rose.

Ca multe alte aplicații de dating, Raya este conectată la Instagram și fiecare vedetă poate alege fotografiile în care a ieșit cel mai bine. De asemenea, vedetele pot alege o piesă care să ruleze împreună cu fotografiile.

Ca și Tinder, pentru a avea un match, vedetele trebuie să apese pe o inimioară. Dacă încerci să faci screenshot profilului unei vedete însă, aplicația îți va trimite o avertizare, și vei intra în belea dacă fotografia ajunge online.

Managerul aplicației Raya transmite că această manevră e o metodă bună pentru a păstra nivelul de profesionalism.