Confidenţialitate

VANOTEK te așteaptă la SENZORIA Iași pe 26 septembrie, de la ora 16:00

CoolNews
share

După o primă ediție plină de muzică frumoasă, instalații de festival, chef cooking area, locuri de chill, masuri de distantare si protectie, SENZORIA Iași se întoarce cu a doua ediție, pe 26 septembrie, de la ora 16:00.

Organizatorii promit un Cooking Show de neutat alături de meniuri sofisticate, dar asortate cu povestea SENZORIEI din pădure. Alături de petrecăreți va fi VANOTEK, unul din cei mai apreciați DJ români în țară, dar și în străinătate.

De asemenea, artele vizuale vor avea și ele locul lor, purtând semnături și povești celebre. Sculptorul Vladlen Babcinetchi ne va surprinde cu abordarea temelor sale universale, aduse în lumină prin intermediul unui limbaj unic, puternic înrădăcinat în zbuciumul locurilor natale. Artistul crede în redescoperirea rădăcinilor arhaice și caută să le pună în operă prin intermediul unui limbaj plastic, contemportan, aducând în actualitate valori ale unui imaginar neexploatat încă.

Pregătește-te să vezi în jurul tău toți influencerii din oraș, oameni care fac lucruri frumoase și care au lucruri de povestit de viața și cariera lor.

Chiar dacă zâmbetul va fi ascuns după mască, în tabloul general, toți participanții vor gi uniți cu gândul și cu vibe-ul muzicii.

Ai notat, da? SENZORIA, 26 septembrie, 16:00.

Articole similare

Senzoria Family Fest, sâmbătă la Iași

Un nou eveniment Senzoria se anunță la finalul acestei săptămâni, la Iași: Senzoria Family Fest. I...

Primul Senzoria din 2021, în imagini (GALERIE FOTO)

Muzică mixată live, un cooking show, new media experience și arte vizuale, au fost toate parte din p...

Cristi Stanciu, despre festivalul de o zi: ”Senzoria s-a ridicat la nivelul așteptărilor”

Cristi Stanciu, aka Chris Hype, a făcut super atmosferă, în weekend, la Iași. După ce a adus noutăți...