Confidenţialitate

„Vama Veche” LIVE din Vamă 1998

CoolNews, Muzică
share

A fost 1 mai 2020 și foarte mulți dintre noi am fi fost la mare în perioada aceasta, dacă nu ar fi trebuit să stăm acasă din cauza pendemiei. Vama Veche este poate cea mai populară stațiune de pe litoralul românesc și locul în care ne-am fi dorit să fim acum, acolo!

Am găsit pe grupul „Vama Veche” de pe facebook, un video în care trupa Vama, pe atunci Vama Veche cu Tudor Chirilă, cântă live pe plajă piesa „Vama Veche”. Concertul este din anul 1998, pe vremea cand în stațiunea Vama Veche nu exista nici măcar curent electric. Era un sat în care dacă auzeai muzică pe plajă știai că nu are cum să fie un casetofon pentru că nu exista electricitate și atunci erai convins că e cineva care cântă. Tu ce amintiri ai în Vama Veche?

Vama Veche – Vama Veche LIVE în primă audiție pe plajă în Vama Veche 1998

Cântecul Vama Veche cântat pentru prima dată pe plajă în Vama Veche 1998Pe vremea când în Vamă nu era nici măcar curent electric, fosta trupă Vama Veche a oferit un concert improvizat pe plajă, cântând din plăcere, fără sponsori și cu niște faruri de tico ridicate pe cric pe post de lumini de scenă.VamaVeche.ro începe campania #vecheavama. Până ne facem cu toții bine vom posta clipuri video dragi din Vama anilor de glorie.Vrem să ne revedem cu toții sănătoși și să bem o bere în vamă după ce se termină toate astea. Așa că până atunci, te rugăm, #staiacasaSursa: moshutb

Posted by Vama Veche on Friday, 1 May 2020

Articole similare

Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley, Theo Rose și Denis Roabeș, antrenorii sezonului 10 Vocea Românie...

Toamna aceasta, vocile vor vibra pe scena show-ului care a schimbat destine și a scris istorie. Voce...

Tudor Chirilă în primul turneu național de teatru post-pandemie

,,Visul American” (“Drinking in America”) de Eric Bogosian, în regia Iarinei Demian, este cea mai re...

Spectacolul lui Tudor Chirilă SOLD-OUT ÎN 24 DE ORE. ÎNCĂ 5 SPECTACOLE LA VÂNZARE

Biletele pentru cele 8 spectacole VISUL AMERICAN (Drinking in America) de Eric Bogosian, un spectaco...