Usher a făcut un super show în pauza de la Super Bowl. Ce invitați surpriză i s-au alăturat pe scenă

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

În timpul pauzei Super Bowl de duminică, Usher a oferit un spectacol incendiar. Înainte de a urca pe scenă, se anunțase că show-ul său ar putea provoca o varietate de reacții, inclusiv „dans, transpirație și posibile turbulențe în relații”.

Alături de invitații surpriză, starul de muzică R&B a livrat o prestație remarcabilă. Îmbrăcat complet în alb și înconjurat de dansatori pe role, Usher și-a făcut apariția pe scena stadionului Allegiant din Las Vegas, începând cu una dintre cele mai cunoscute piese ale sale, „Caught Up”.

Alicia Keys a fost prima artistă care a urcat pe scenă alături de Usher, stând la un pian roșu. H.E.R. a continuat cu un solo impresionant, iar ulterior, Will.i.am, Lil Jon și Ludacris au încheiat spectacolul din timpul pauzei cu o interpretare energică a hitului „Yeah!” al lui Usher.

Cu toate acestea, în ciuda prezenței multiplelor staruri, Usher a rămas punctul central al atenției, cântând, dansând, și interacționând cu publicul pe o scenă sclipitoare în vecinătatea Las Vegas Strip. „Vă iubesc”, a declarat el către mulțimea adunată pentru a urmări meciul dintre San Francisco 49ers și Kansas City Chiefs. Spectacolul din pauza SuperBowl, care de obicei este cel mai așteptat moment muzical al anului, este produs de Roc Nation, casa de discuri a lui Jay-Z, și sponsorizat de Apple Music.

Usher Raymond IV a vândut peste 80 de milioane de discuri în întreaga lume, ocupând poziții fruntașe în clasamentele muzicale și câștigând opt premii Grammy. Primul său album a fost lansat în 1994, când avea doar 16 ani, iar cel mai recent album, „Coming Home”, a fost lansat vineri.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Ce să NU faci la un concert: Ghid pentru un comportament respectuos

Participarea la un concert este o experiență plină de energie și emoție, dar pentru a te asigura că ...

Cum să te bucuri la maxim de un concert: Sfaturi pentru o experiență de neuitat

Participarea la un concert este o experiență unică, plină de energie și emoție. Pentru a te bucura l...

Festivalul NOSTALGIA are loc între 27 – 30 iunie și se desfășoară, pentru al doilea an consecutiv, ...

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, are loc între 27...