Uriașa transformare prin care a trecut Christian Bale pentru rolul din VICE – VIDEO

CoolNews, Filme
share

Christian Bale îi dă viață fostului vicepreședinte american Dick Cheney, din perioada lui George W. Bush, în producția ”VICE”, iar pentru rolul ăsta actorul a devenit practic de nerecunoscut.

După ce în 2004 pentru rolul din ”Maşinistul”, Christian Bale a slăbit 63 de kilograme până a ajuns piele și os, de data asta el a lucrat cu un nutriționist care l-a ajutat să se îngrașe foarte mult.

„Este pentru prima dată când m-am dus la un nutriționist, pentru că efectiv m-am simțit depășit”, a explicat Bale într-un interviu pe covorul roșu la lansarea producției ”VICE”.

Tot pe covorul rosu, Christian Bale a rememorat prima întâlnire pe care a avut-o cu președintele Donald Trump. Se întâmpla în 2012, pe vremea când filma ”The Dark Knight Rises”.  

„Filmam pe Batman în Turnul Trump, iar el a spus, vino până la birou. Cred că el avea impresia că sunt Bruce Wayne (personajul fictiv din film) pentru că eram îmbrăcat ca Bruce Wayne. Așa că a vorbit cu mine ca și cum aș fi fost Bruce Wayne, iar eu m-am purtat exact ca el. A fost destul de distractiv. Nu aveam nici o idee atunci că se gândea să candideze la funcția de președinte”, a povestit actorul.

”VICE” pare să fie ca un magnet pentru premii. Producția care se vinde sub sloganul „Discover the untold true story that changed the course of the history forever” („Descoperă adevărata poveste care a schimbat cursul istoriei pentru totdeauna”) a generat feedback pozitiv după prima vizionare din noiembrie și a obținut 6 nominalizări la Globul de Aur săptămâna trecută. În plus, este considerat unul dintre favoritele la Oscar.

Articole similare

Taylor Swift va fi colegă de platou cu Robert DeNiro, Christian Bale și Margot Robbie

Taylor Swift va fi colegă de platou cu Robert DeNiro, Christian Bale și Margot Robbie. Cântăreața...

În ce au fost transformate cabinele telefonice, simboluri pentru Marea Britanie

Mai multe mii de cabine telefonice, un simbol pentru Marea Britanie, au primit o nouă viață. Unel...

Care este clasamentul favoritelor pentru Premiile Oscar 2019

Premiile Oscar sunt la o aruncătură de băț, așa că deja se știu favoritele pentru Premiile Oscar din...