Confidenţialitate

UNER face show în Club Kristal

Muzică
share

Vineri, 6 aprilie, UNER promite cel mai tare show în Club Kristal din București, de la ora 22. Pe lângă UNER, seara este completată de Luca M & JUST2,  The Gang ,  Bogdan Gabriel și  Cugler.

Recompensat cu Newcomer Dj Award în 2013, UNER a evoluat permanent și a ajuns azi un nume apreciat de oricine iubește muzica electronică.  Originar din Spania, UNER este unul dintre cei mai cunoscuți creatori de muzică electronică din această țară.

Se joacă cu sample-uri și FX-uri într-un mod greu de uitat. Faptul că a studiat muzica clasică în copilărie l-a ajutat să-și formeze o ureche muzicală și să simtă într-un mod aparte sunetele. Vibeul dat de fiecare show al său este unul unic!

 

Dacă azi este în Irlanda , pe 6 vine special în România pentru a face atmosferă în Club Kristal, apoi revine în Spania pentru o serie de spectacole deja sold out.

Nu rata șansa unei experiențe complete cu experții muzicii electronice la București. Pe 6 aprilie ne vedem în Club Kristal din București, de la ora 22, cu UNER, Luca M & JUST2,  The Gang ,  Bogdan Gabriel și  Cugler.  Dacă te grăbești, mai poți prinde bilete pe livetickets.ro.

Informații complete ai pe pagina de Facebook a evenimentului ” Tuned Events presents UNER”