Unde a dispărut Alexis Jordan?

Muzică
share

Alexis Jordan, artista care se auzea peste tot acum câțiva ani cu ”Happiness” sau ”Hush Hush” pare că a dispărut din showbiz de câțiva ani. Fără nicio piesă nouă, ea pare că s-a retras dar este departe de adevăr acest lucru.

Alexis Jordan posta în setembrie 2016 un clip pe canalul ei de YouTube în care apărea alături de soțul Luke. Cei doi încercau să dea drumul unui video blog. Doar că au postat un clip și s-au plictisit. Ce-i drept nici nu s-a înghesuit lumea să le vadă introducerea, având puțin peste 4.000 de vizualizări.

După participarea în 2006 la ”America’s Got Talent”, când a fost eliminată în semifinale, și în 2010 la ”The Xtra Factor”, Alexis Jordan a tot câutat să se reinventeze iar acum vrea să facă din nou acest lucru. În 2015 a întrerupt colaborarea cu Roc Nation, însă public declară că tot lucrează la un nou album. Așa că dacă video blogul nu i-a ieșit, posibil ca Alexis Jordan să revină în 2017 la muzică și să auzim de ea curând și de albumul la care se laudă că lucrează de aproape șase ani.