Un șobolan uriaș a fost filmat pe Calea Victoriei

CoolNews, NEWS
share

Situaţie jenantă pentru o capitală europeană! Un şobolan uriaş s-a plimbat în weekend chiar prin faţa Guvernului. Rozătoarea a fost filmată în timp ce traversa strada, printre maşini. A ajuns apoi pe trotuar, chiar lângă picioarele trecătorilor. Autorităţile ne asigură că au deratizat în zonă şi spun senini că niciun oraş din lume nu poate scăpa de problema şobolanilor, scrie observatornews.ro

Chiar dacă se declară şocaţi, bucureştenii spun că acest tablou este unul frecvent pe străzile din Capitală. „Sunt peste tot, efectiv sunt peste tot. Am mai văzut şi prin zona mea. Eu am rămas şocată de fiecare dată când văd. Nu mi se pare absolut deloc normal, sunt şi copii şi mi se pare un pericol mare pentru ei”, crede o femeie.

Autorităţile spun că au deratizat în zona respectivă şi susţin că mai mult de atât nu au ce face. „Nu se poate elimina fenomenul. Nu a reuşit nimeni chestia asta. Este bine ca şi agenţii economici – bănuiesc că sunt agenţi economici pe Calea Victoriei – să îşi desfăşoare şi ei propriul program de deratizare pentru că noi nu putem intra pe domeniul privat”, a declarat Bogdan Pascu, director firmă igienizare.

Videoclipul poate fi urmărit aici

Sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Se refac trotuarele din București pe care se montează stâlpi antiparcare

Se refac trotuarele din București pe care se montează stâlpi antiparcare. Teoretic, pietonii vor put...

București: O profesoară ar fi fost înjunghiată de un elev în timpul orei de curs

O profesoară de la o școală din Sectorul 4 al Capitalei ar fi fost înjunghiată de un elev în timpul ...

[BREAKFAST] Un nou val de nemulțumiri din partea bucureștenilor care merg cu autobuze STB: Unii șofe...

Comportamentul negativ al unor șoferi STB, din ce în ce mai întâlnit. O bucureșteancă a criticat pe ...