Confidenţialitate

[BREAKFAST] Un român din Italia și-a aruncat frigiderul de la balcon, în toiul unui scandal, apoi a amenințat că sare și el

CoolNews, NEWS
share

Un român care amenința că se sinucide a aruncat cu frigiderul de la balcon, într-un bloc din Alpignano, Torino. Pompierii și carabinierii au intervenit rapid înainte ca bărbatul să își ia viața.

Serviciile de urgență au intervenit vineri seară, în localitatea Alpignano, lângă Torino, după ce martorii au apelat numărul de urgență pentru in individ care făcea scandal. Bărbatul era român și amenința că se va sinucide, relatează publicația Torino Today, citată de Rotalianul.

Românul agitat începuse să arunce obiecte de pe balconul casei, chiar și de mari dimensiuni, precum un frigider, care, din fericire, nu a lovit pe nimeni. Scandalul avea loc într-o clădire de locuințe din Piazza Vittorio Veneto, colț cu via Roma. Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, după ce a aruncat frigiderul, a amenințat că va sări și el de la balcon.

Serviciile de intervenție au declanșat protocolul de urgență pentru asemenea cazuri, și în scurt timp au reușit să-l calmeze pe tânăr și să-l convingă să le deschidă ușa. Într-un final, protagonistul întâmplării a fost transportat la spitalul din Rivoli. Din primele date, polițiștii nu au luat nicio măsură împotriva lui.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Alina Eremia și Mario Fresh au adus ,,Ai fost” LIVE la Breakfast + un cover al piesei „Vals”

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

[BREAKFAST] Care este țara în care românii își cumpără case mai ieftine? Prețul este de 10 ori mai m...

În anul 2021, sute de români, în principal din Arad și Timișoara, au devenit proprietari în Ungaria....

[BREAKFAST] Familia lui Nuțu Cămătaru face concurență băncilor. Și-au deschis IFN

Claudia Balint, partenera de viață a interlopului devenit între timp protagonistul cărții ”Dresor de...