Un român din Italia a pierdut 1.600 de euro. „I-am luat cu mine de frica hoților”

CoolNews, NEWS
share

Un cetățean român din Italia a ieșit la plimbare cu 1.600 de euro în buzunar, bani pe care îi avea în casă și pe care i-a luat cu el de teama hoților, dar i-a pierdut.Acesta a lansat un apel pe Facebook: „Ofer recompensă 30% din suma respectivă celui care i-a găsit și îi va returna.”

Duminică după-amiază, 12 februarie, românul originar din Maramureș a ieșit din locuința sa cu căștile puse în urechi și cu un plic în care avea cei 1.600 de euro, bani economisiți pentru chirie și alte cheltuieli, scrie rotalianul.com.A parcurs câțiva kilometri și nu și-a dat seama că între timp pierduse plicul cu economii. Disperat, a scris o postare pe grupul de Facebook „Te si da Riese Pio X se…”:„Bună dimineața, am vrut să întreb dacă cineva a găsit o sumă mare de bani pe drumul de la Riese la Poggiana. Dacă nu vă schimbă viața, aș vrea să mi-i înapoiați, bineînțeles, veți fi răsplătiți! Mulțumesc! O zi bună tuturor! Probabil că banii mi-au căzut din buzunar când am scos bricheta. Când mi-am dat seama de asta, m-am întors imediat, dar nu am găsit nimic. Până la urmă, se plimbau și alți oameni: oricine ar fi putut lua plicul”, a scris conaționalul nostru.

„Nu am avut încredere să-i las în casă, de teama hoților care intră prin locuințe”, a explicat bărbatul român.După două zile de la postarea inițială, românul a revenit cu un comentariu în care își exprima bucuria și mulțumea unei persoane:„Bună dimineața tuturor! Am vrut să vă spun că oamenii buni există și astăzi am întâlnit un om bun care mi-a găsit banii și mi i-a dat înapoi, este un domn din Riese Pio X. Aș dori să-i mulțumesc din nou pentru gestul pe care l-a făcut și pentru exemplul pozitiv pe care ni l-a dat tuturor! Oamenii buni există, credeți! O zi bună tuturor!”

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Fiicele cele mai mari ale lui Sylvester Stallone, Sistine și Sophia, au dezvăluit că tatăl lor este ...

Surorile au spus că Sylvester este destul de implicat în viața lor amoroasă deoarece au dezvăluit că...

[BREAKFAST] Un câine a mers 65 de km pentru a se întoarce la familia sa. Noul stăpân l-a căutat 27 d...

Patrupedul, dat iniţial spre adopţie, a fost atât de disperat să ajungă înapoi acasă, încât a călăto...

Salariu de 100 de dolari/oră pentru a sta toată ziua pe TikTok. Cum poți aplica

O agenție de influencer marketing profită de utilizatorii de social media pentru TikTok și oferă o o...