Confidenţialitate

Un parlamentar se plânge că a fost discriminat pentru că este parlamentar

NEWS
share

Deputatul Laurențiu Gîdei spune că a avut parte de o surpriză neplăcută într-o bancă din Galați. El a vrut să deschidă un cont bancar, dar i s-a spus că sunt necesare verificări suplimentare deoarece este parlamentar. Verificările au ținut zile întregi, parlamentarul a renunțat și acum cere explicații oficiale.

Laurențiu Gîdei a povestit vineri pe pagina de Facebook despre experiența sa în momentul în care a solicitat unei bănci din Galați un cont și un card.

Experiența mea ca cetățean și parlamentar! Luni dimineață, am intrat intr-o sucursală a bancii din Galati, cu scopul de a deschide un cont bancar cu card atașat. În discuție întreb când primesc cardul, răspunsul fiind în câteva minute! Continuăm discuția întrebat fiind despre ocupație, venituri, răspund firesc parlamentar! Și începe nebunia!

Doamna îmi spune că procedura în cazul meu implică verificări suplimentare și acordul celor de la Bucuresti! Zic ok, cât durează? Maximum 30 minute, răspunde. Aștept… nimic, decid să ridic cardul joi, suficient timp pentru „verificări”! Mă prezint vineri să-mi ridic cardul… surpriză, verificările nu s-au încheiat și nici răspuns la ce fel de verificări sunt supus nu primesc! (doamna de la ghiseu având o convorbire telefonică cu cineva de la București, în prezența mea)”, a scris Laurențiu Gîdei, deputat în Parlamentul României.

Până la urmă, parlamentarul a anunțat că a renunțat la intenția de a-și face cont bancar și anunță că va solicita explicații oficiale.

„Am renunțat la această bancă, dar voi solicita oficial lămuriri! Consider o formă de abuz, de discriminare. Voi dori să aflu natura verificărilor în cazul unui om care dorea un cont și un card”, a precizat Laurențiu Gîdei.

Articole similare

Un parlamentar canadian a fost prins complet gol în timpul unei conferințe video

Un membru al Parlamentului canadian a fost prins complet gol într-o întâlnire virtuală a Camerei Com...

Un parlamentar a fost ales dând cu banul (AUDIO)

Cei doi candidați la alegerile parlamentare din Mutalau, un sat din Niue, au avut același număr de v...