[BREAKFAST] Un nou val de nemulțumiri din partea bucureștenilor care merg cu autobuze STB: Unii șoferi refuză să deschidă ușile

CoolNews, NEWS
share

Comportamentul negativ al unor șoferi STB, din ce în ce mai întâlnit. O bucureșteancă a criticat pe pagina de Facebook Reclamații STB (fostul RATB) București comportamentul unui șofer STB. Bărbatul i-ar fi închis ușa autobuzului în nas unei fetițe, după ce aceasta alergase ca să-l prindă.

Postarea femeii sună cam așa:
„Ok, înțeleg că șoferul nu este obligat să aștepte. Să alerge o copilă după el până în stație …să ajungă și să îi închidă ușa în nas, să mai stea și două secunde cu ușa închisă și să plece…dacă era fiica lui, nu făcea așa…nesimțirea își spune cuvântul!…”

Un alt bucureștean a povestit, pe aceeași pagină de Facebook, cum soția sa a pățit un lucru asemănător. Femeia a vrut să urce în autobuz pentru a merge la muncă, însă șoferul nu i-a deschis ușa.

O femeie a postat și ea ceva similar: „șoferul nu a deschis ușile autobuzului, din „lene”. A băgat motiv că nu a putut din cauza unei mașini, însă mașina se afla la distanță de mijlocul de transport”

Pe lângă acești șoferi cu un comportament neadecvat, există și șoferi drăguți, care reușesc să le facă bucureștenilor o zi mai bună.

Un exemplu sunt șoferii care dau flash-uri călătorilor din stații sau șoferul care a pus brăduți parfumați în autobuz. Acești oameni au stârnit admirația bucureștenilor atât de mult încât i-au făcut să-și povestească pe Facebook experiențele plăcute.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] O femeie a călătorit în trei țări cu mai puțin de 300 de lei. Cum a găsit cele mai iefti...

O femeie a călătorit singură în trei țări cu mai puțin de 300 de lei. A folosit un truc simplu care ...

[BREAKFAST] Un australian a descoperit că este rudă cu Kate Middleton după ce a făcut un test ADN...

Un australian, care a descoperit că este rudă îndepărtată a lui Kate Middleton printr-un test Ancest...

[BREAKFAST] ChatGPT a fost detronat! Un alt bot poate parcurge o carte în mai puțin de un minut dar ...

Youtuberi, consultanți în tehnologie, angajați ai companiilor de IT și oameni pur și simplu pasionaț...