Confidenţialitate

Un magazin al brandului de lux Hermes a avut vânzări de peste 2,7 milioane de $, în China, în prima zi de la redeschidere

CoolNews, Viral
share

Timp de câteva zile China şi-a continuat ieşirea treptată din izolare. Sectorul luxului îşi reia activitatea, prin redeschiderea magazinelor. Vânzările s-au reluat la un ritm nemaivăzut până acum, scrie Mediafax.ro.

Potrivit informaţiilor din „Women Wear Daily”, casa de lux franceză a înregistrat o cifră de afaceri de aproape 2,7 milioane de dolari în acea singură zi (adică 2,46 milioane de euro). Un nivel niciodata atins până acum într-un magazin din China, notează cotidianul american de modă. Prin urmare, acest record îi revine casei Hermès, ale cărui vânzări anuale la nivel mondial au atins 6,88 miliarde USD în anul fiscal 2019.

În faţa magazinului, clienţii au format o coada lungă înainte de intrare. După două luni de izolare se pare că cei mai bogaţi chinezi şi vedetele reţelelor de socializare au dorit să-si cumpere o geantă Birkin creată exclusiv pentru această ocazie, farfurii şi veselă, încălţăminte, mobilier şi alte accesorii de marochinărie.

Articole similare

China: O femeie i-a trimis iubitului care a părăsit-o un camion plin cu ceapă (AUDIO)

Pentru a se răzbuna, femeia a plătit un șofer de camion să ducă la adresa fostului ei iubit kilogram...

Primăria din Ungheni a mutat China în SUA

Un gest frumos de mulțumire a devenit viralul zilei pe Internet, după ce Primăria din Ungheni a muta...

Un magazin al brandului de lux Hermes a avut vânzări de peste 2,7 milioane de $, în China, în prima ...

Timp de câteva zile China şi-a continuat ieşirea treptată din izolare. Sectorul luxului îşi reia act...