Confidenţialitate

Un magazin al brandului de lux Hermes a avut vânzări de peste 2,7 milioane de $, în China, în prima zi de la redeschidere

CoolNews, Viral
share

Timp de câteva zile China şi-a continuat ieşirea treptată din izolare. Sectorul luxului îşi reia activitatea, prin redeschiderea magazinelor. Vânzările s-au reluat la un ritm nemaivăzut până acum, scrie Mediafax.ro.

Potrivit informaţiilor din „Women Wear Daily”, casa de lux franceză a înregistrat o cifră de afaceri de aproape 2,7 milioane de dolari în acea singură zi (adică 2,46 milioane de euro). Un nivel niciodata atins până acum într-un magazin din China, notează cotidianul american de modă. Prin urmare, acest record îi revine casei Hermès, ale cărui vânzări anuale la nivel mondial au atins 6,88 miliarde USD în anul fiscal 2019.

În faţa magazinului, clienţii au format o coada lungă înainte de intrare. După două luni de izolare se pare că cei mai bogaţi chinezi şi vedetele reţelelor de socializare au dorit să-si cumpere o geantă Birkin creată exclusiv pentru această ocazie, farfurii şi veselă, încălţăminte, mobilier şi alte accesorii de marochinărie.

Articole similare

China prezintă cel mai rapid mijloc de transport terestru din lume (VIDEO)

Un tren care promite să fie cel mai rapid mijloc de transport terestru din lume a fost prezentat ofi...

Bitcoin scade cu 10% după un anunț făcut de China

Dacă ai început să faci economii în Bitcoin, vestea asta îți va da ceva emoții. Bitcoin a scăzut la ...

Roverul trimis de China pe Marte s-a apucat de treabă. Primele imagini (VIDEO)

Roverul trimis de China pe Marte s-a apucat de treabă, deja a transmis primele imagini. Se poate ...