Confidenţialitate

Un magazin al brandului de lux Hermes a avut vânzări de peste 2,7 milioane de $, în China, în prima zi de la redeschidere

CoolNews, Viral
share

Timp de câteva zile China şi-a continuat ieşirea treptată din izolare. Sectorul luxului îşi reia activitatea, prin redeschiderea magazinelor. Vânzările s-au reluat la un ritm nemaivăzut până acum, scrie Mediafax.ro.

Potrivit informaţiilor din „Women Wear Daily”, casa de lux franceză a înregistrat o cifră de afaceri de aproape 2,7 milioane de dolari în acea singură zi (adică 2,46 milioane de euro). Un nivel niciodata atins până acum într-un magazin din China, notează cotidianul american de modă. Prin urmare, acest record îi revine casei Hermès, ale cărui vânzări anuale la nivel mondial au atins 6,88 miliarde USD în anul fiscal 2019.

În faţa magazinului, clienţii au format o coada lungă înainte de intrare. După două luni de izolare se pare că cei mai bogaţi chinezi şi vedetele reţelelor de socializare au dorit să-si cumpere o geantă Birkin creată exclusiv pentru această ocazie, farfurii şi veselă, încălţăminte, mobilier şi alte accesorii de marochinărie.

Articole similare

Kylie Jenner - geantă în valoare de 60.000$ pentru Cardi B

Cardi B a împlinit 28 de ani în acest weekend și a fost bombardată cu cadouri care mai de care mai s...

Vânzările de discuri de vinyl le-au întrecut pe cele de CD-uri pentru prima oară din anii '80

Vânzările de discuri de vinyl le întrec pe cele de CD-uri, după zeci de ani de supremaţie a Compact ...

Cardi B i-a cumpărat lui Megan Thee Stallion o geantă de zeci de mii de dolari

Zilele trecute noua piesă a lui Cardi B și Megan Thee Stallion - WAP - a ajuns pe locul 1 în Topul B...