Confidenţialitate

Un magazin al brandului de lux Hermes a avut vânzări de peste 2,7 milioane de $, în China, în prima zi de la redeschidere

CoolNews, Viral
share

Timp de câteva zile China şi-a continuat ieşirea treptată din izolare. Sectorul luxului îşi reia activitatea, prin redeschiderea magazinelor. Vânzările s-au reluat la un ritm nemaivăzut până acum, scrie Mediafax.ro.

Potrivit informaţiilor din „Women Wear Daily”, casa de lux franceză a înregistrat o cifră de afaceri de aproape 2,7 milioane de dolari în acea singură zi (adică 2,46 milioane de euro). Un nivel niciodata atins până acum într-un magazin din China, notează cotidianul american de modă. Prin urmare, acest record îi revine casei Hermès, ale cărui vânzări anuale la nivel mondial au atins 6,88 miliarde USD în anul fiscal 2019.

În faţa magazinului, clienţii au format o coada lungă înainte de intrare. După două luni de izolare se pare că cei mai bogaţi chinezi şi vedetele reţelelor de socializare au dorit să-si cumpere o geantă Birkin creată exclusiv pentru această ocazie, farfurii şi veselă, încălţăminte, mobilier şi alte accesorii de marochinărie.

Articole similare

VIRAL: Cum sunt testați pentru COVID cetățenii străini la intrarea în China

Testele anale pentru depistarea Covid-19 sunt obligatorii în China pentru străinii care sosesc în ța...

O cremă de față veche de 2.700 de ani a fost descoperită într-un mormânt chinezesc antic. Era folosi...

Un borcan cu cremă de față, vechi de 2.700 de ani, a fost descoperit într-un mormânt al unui nobil c...

Patru bărbați din China au mâncat 30 de kilograme de portocale pe aeroport

Știm sigur că acum patru bărbați, în china, regretă faptul că n-au plătit taxa suplimentară pentru b...