Confidenţialitate

Un grup de francezi a compus o parodie în limba română [VIDEO]

CoolNews, Muzică, Viral
share

Asta clar nu e o veste pe care v-o dăm în fiecare zi! Un grup de francezi a compus o piesă dance în limba română și totul sună a parodie. Hai să o luăm puțin la disecat și să vedem împreună despre ce este vorba.

Trei Degete” se numește grupul care a lansat piesa, iar unul dintre membri grupului este SQUEEZIE, unul dintre cei mai populari vloggeri francezi.

Piesa chiar sună bine, este catchy, și din câte am înțeles cu ajutorul celor 2-3 cuvinte pe care le mai știm și noi în franceză, vloggerul și-a dorit să repete istoria trupei O-Zone. Basarabenii au cucerit lumea acum 20 de ani cu piesa „Dragostea din Tei” și nu există străin care să nu o fi cântat cel puțin odată. Fiecare petrecere are și piesa asta inclusă în playlist.

Iar SQUEEZIE s-a hotărât să devină și el la fel de popular și crede că a găsit rețeta. „Time Time” este o piesă dance, cu ritmuri electro, cu versuri în limba română dar deloc complicate și este foarte catchy. Chiar și componența grupului este exact ca la O-Zone: trei băieți, care mai de care mai diferiți.

La videoclip nu mai e aceași asemănare. Dacă cei de la O-Zone cântau și dansau pe aripa unui avion, cei de la „Trei Degete” călătoresc în timp și dansează cu tot felul de reprezentați a diferitelor popoare din diverse ere. O nebunie totală!

 

AM DAT PLAY PIESEI „TIME TIME” LA VIRGIN RADIO ROMANIA BREAKFAST ȘI A DEVENIT VIRALĂ!

https://www.tiktok.com/@virginradioromania/video/7031410173159755013?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

O să fim sinceri! Nouă ne-a plăcut piesa asta de la prima ascultare, așa că am decis să-i dăm play în cel mai nebun matinal din România, Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

Am făcut câteva story-uri, le-am pus pe Instagram și i-am dat tag vloggerului SQUEEZIE. A fost foarte drăguț să vedem că ne-a dat repost și ne-am trezit cu foarte mulți fani francezi pe contul @virginradioromania.

Piesa nu sună deloc rău. Poate ai chef să-i dai un play și să râzi puțin. Cel mai probabil, nu au făcut piesa ca să râdă de români sau ca să facă mișto de limba română ori de cei de la O-Zone, cum am mai citit prin comentarii. Nouă ne place, iar dacă vă place și vouă, probabil o să-i mai dăm play la Virgin Radio Romania! 

Articole similare

MIRA și JUNO au adus „Toată Noaptea” la Virgin Radio Romania Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

[BREAKFAST] O echipă de muncitori a vopsit balustrada unui pod cu tot cu mașinile parcate dedesubt

Pe rețelele de socializare au apărut câteva fotografii balustradele vopsite proaspăt și cu „urmele” ...

[BREAKFAST] Profesorilor le va fi interzis prin lege să facă meditații cu elevii lor

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, anunţă că în viitoarea lege a Educaţiei va fi prevăzută interdi...