Confidenţialitate

Un film românesc va supăra mulți preoți: Un pas în urma serafimilor

CoolNews, Viral
share

Filmul ”Un pas în urma serafimilor”, ce va fi lansat în cinematografe pe 22 septembrie, spune povestea lui Gabriel, un adolescent care îşi doreşte să devină preot şi urmează cursurile unui seminar teologic ortodox.

Iniţial, el încearcă să se adapteze mediului, dar, în cele din urmă, îşi dă seama că sistemul este complet corupt şi abuziv. Nu după multă vreme, împreună cu alţi trei colegi, este etichetat de consiliul şcolii drept elev-problemă.

Prinşi în lupta pentru putere între un preot incoruptibil, dar abuziv, şi un profesor laic viclean şi corupt, elevii învaţă că minciuna, furtul, manipularea şi trădarea sunt aptitudini pe care trebuie să şi le însuşească pentru a rezista în seminar.

”Un pas în urma serafimilor” îi are în rolurile principale pe Ștefan Iancu și Vlad Ivanov, distribuția fiind completată de Ali Amir, Alfred Wegeman, Ștefan Mihai, Niko Becker, Ilie Dumitrescu Jr., Cristian Bota, Marian Popescu și Radu Botar.

Trailerul filmului „Un pas în urma serafimilor” se află în top 50 celor mai populare videoclipuri pe YouTube în România, promițător pentru o producție românească.

Articole similare

Vineri începe Les Films de Cannes à Bucarest cu ”4 luni, 3 săptămâni și 2 zile”

La șapte ani de la prima ediție, Les Films de Cannes à Bucarest începe pentru întâia dată cu o gală ...

Apare un nou film românesc: “Capace”

“Capace” a fost filmat atât la București, cât și în Delta Dunării, la Sfântul Gheorghe, cam pe reped...