Confidenţialitate

Un film despre viața lui Amy Winehouse ar putea fi lansat anul viitor

Celebrități, CoolNews
share

Un film despre viaţa cântăreţei britanice Amy Winehouse ar putea fi lansat anul viitor. „Back to Black” ocupă locul al doilea în topul celor mai bine vândute albume britanice din secolul XXI. Decesul lui Amy a relansat fascinaţia pentru „Clubul 27”, cu staruri rock decedate la această vârstă.

Vocea lui Amy Winehouse, imposibil de confundat cu a altui artist, va fi din nou auzită de fanii şi de criticii ei, care i-au aclamat farmecul necizelat, umorul incisiv şi combinaţia unică de jazz şi soul care îi caracterizau muzica.

Artista va fi subiectul unui film biografic care va fi lansat „într-un an sau doi”, potrivit tatălui acesteia, Mitch Winehouse. Acesta spune că filmul va prezenta un portret autentic al fiicei sale, spre deosebire de documentarul premiat cu Oscar „Amy”, de Asif Kapadia, care ar fi prezentat-o într-o lumină înşelătoare.

Actriţa care o va juca pe cântăreaţă va fi una necunoscută, „ideal, o evreică din nordul Londrei, care arată şi vorbeşte ca Amy”.

Născută la Londra, Amy Winehouse, care s-a luptat mulţi ani cu dependenţa de droguri şi de alcool, este considerată artista care a reuşit să crească din nou popularitatea muzicii „soul”.
Amy a murit pe 23 iulie 2011, la vârsta de 27 de ani, din cauza unei „intoxicaţii cu alcool”.
Albumul „Back to Black” lansat de ea în 2006 şi recompensat cu cinci premii Grammy i-a adus celebritatea la nivel mondial şi se află pe locul al doilea topul celor mai bine vândute materiale discografice britanice din secolul XXI.

Decesul cântăreţei Amy Winehouse a relansat fascinaţia pentru macabrul „Club 27”, din care mai fac parte artişti ca Jim Morrison, Janis Joplin, Brian Jones, Jimi Hendrix şi Kurt Cobain, care au murit la vârsta de 27 de ani.

Articole similare

Ce nume va avea fetița lui Katy Perry și Orlando Bloom

Katy Perry și Orlando Bloom urmează să fie părinții unei fetițe și zilele trecute Katy a spus că Orl...

Am aflat distribuția noului film Netflix ”Over the moon”

Netflix și Pearl Studio au anunțat astăzi distribuția filmului de animație ”Dincolo de Lună” (origin...

Megan Fox și Machine Gun Kelly formează oficial un cuplu

Megan Fox și Machine Gun Kelly nu se mai feresc de 'ochii' presei și au început să se afișeze. Zilel...