Un fermier cu 102 copii, 12 neveste și 568 de nepoți a decis că nu mai are nevoie de alți urmași

CoolNews, NEWS
share

Un fermier cu 102 copii și 568 de nepoți rezultați din relații cu cele 12 neveste pe care le-a avut de-a lungul vieții, a decis să se oprească din a-și crește familia. 

Musa Hasahya, în vârstă de 67 de ani, le-a spus soțiilor sale să își controleze nașterile din cauza creșterii costurilor.

Hasahya a declarat: „Venitul meu a devenit din ce în ce mai mic de-a lungul anilor din cauza creșterii costului vieții, iar familia mea a devenit din ce în ce mai mare. Cum poate un bărbat să fie mulțumit cu o singură femeie? Toate soțiile mele locuiesc împreună în aceeași casă.

Musa și familia sa uriașă locuiesc în Uganda, unde poligamia este legală.

Potrivit New Vision, Musa îi îndeamnă acum pe alții să nu se căsătorească cu atâtea femei.

Nu mai pot avea copii din cauza resurselor limitate”, a spus el. „Și, în acest sens, le-am sfătuit pe toate soțiile mele care încă mai pot face copii, să meargă la doctor și să găsească soluții.”

De asemenea, aș vrea să le transmit și celor care doresc să se căsătorească cu mai mult de patru femei să nu facă acest lucru pentru că nu e bine”.

Dezvăluind de ce a decis să aibă o familie atât de mare, el a spus: „Pentru că am putut să câștig ceva, am decis să-mi extind familia căsătorindu-mă cu mai multe femei. M-am asigurat că toate au sape și alte unelte pentru a cultiva pământul și a produce hrană suficientă pentru a întreține familia, deoarece solurile sunt fertile.”

Zulaika, care este una dintre soțiile lui Musa și mama a 11 dintre copiii săi, a spus: „Nu mai nasc copii. Am văzut că nu stăm foarte bine cu banii și acum iau pilula contraceptivă.

Aproximativ o treime dintre copiii lui Musa, cu vârste cuprinse între șase și 51 de ani, locuiesc cu el la ferma lui.

Din cei 102 copii ai săi, 98 sunt încă în viață – și alături de aceștia și de nepoții săi, Masa are și mai mulți strănepoți.

Prima lui soție, Hanifa, și-a descris soțul ca având o inimă „ascultătoare, el nu se grăbește niciodată să ia decizii înainte de a auzi de la toate părțile. Ne tratează pe toți în mod egal”.

Din nefericire, Musa nu mai poate lucra din cauza sănătății sale și familia se luptă să-și facă rost de bani. Două dintre soțiile lui l-au părăsit deja din cauza presiunii datorata situației financiare precare.

 

Articole similare

Peste 700 de copii veniți din toată țara vor anima cei 50 000 de spectatori prezenți la meciul Român...

Marți, 21 noiembrie, pe Arena Națională, Cantus Mundi și Federația Română de Fotbal readuc în tribun...

Elon Musk este din nou tată. „Techno Mechanicus” este numele celui de-al zecelea copil al miliardaru...

Despre Elon Musk se știe că este fondatorul Tesla și SpaceX, proprietarul X, unul dintre cei mai bog...

Intrare gratuită la Muzeul Antipa, pentru toți copii, de 1 iunie

De 1 iunie 2023, copiii sunt așteptați să-și petreacă ziua la Antipa! Joi, de ziua lor, ei vor primi...