Un copil de doar 5 ani a fost prins conducând spre California pentru a-și cumpăra un Lamborghini

CoolNews, NEWS, Viral
share

Un băiețel de 5 ani cu 3 dolari în buzunar a fost oprit de poliția din Utah în timp ce conducea mașina părinților spre California pentru a cumpăra un Lamborghini.

Băiatul s-a urcat în SUV și a plecat după ce s-a certat cu mama lui, care a spus că nu îi va cumpăra mașina de lux, a declarat Utah Highway Patrol pe Twitter.

Imediat ce a fost oprit, copilul i-a spus polițistului Rick Morgan că intenționa să conducă în California pentru a-și cumpăra un Lamborghini. Avea 3 dolari. Prețul de pornire pentru un nou Lamborghini este de aproximativ 200.000 de dolari.

Potrivit ofițerului de informații publice Nick Street, nimeni nu a fost rănit, dar poliția este în contact cu biroul procurorului pentru a stabili dacă este cazul să depună acuzații împotriva părinților băiatului. Street a spus că nu este neobișnuit să găsești tineri de 13 sau 14 ani la volan, dar a fost „foarte ciudat” să vezi un copil atât de mic conducând.

Când Jeremy Neves, un tânăr din Utah, a auzit despre călătoria lui Adrian, i-a contactat pe membri familiei și i-a întrebat dacă îl poate duce pe băiat la plimbare cu mașina lui.

Am rămas șocat când am auzit că un copil de 5 ani a știut să meargă pe autostradă, apoi să oprească la semnalele polițiștilor. Am zis „hei, aveam 12 ani când am luat mașina părinților mei. Acest copil are 5 ani?” Nu-mi venea să cred. M-am gândit: „Acest copil este ambițios și nu se teme”, a povestit Jeremy despre Adrian

 

Articole similare

[BREAKFAST] Un stat american cere consimțământul parental pentru folosirea rețelelor de socializare ...

Statul american Utah a adoptat joi o legislaţie care solicită reţelelor de socializare, precum TikTo...

[BREAKFAST] Din cauza incendiilor din California, oamenii au început clonarea copacilor

Incendiile devastatoare din ultimii trei ani din California au pus în pericol numărul limitat de seq...

CALIFORNIA: Struguri culeși de roboți

Ușor-ușor, tehnologia ia locul oamenilor. În California, de exemplu, strugurii sunt culeși de rob...