Un bulldog a dat naștere unui pui cu blana lime, perfect sănătos

CoolNews, NEWS
share

Un bulldog a dat naștere unui cățeluș cu blană care avea o nuanță de verde strălucitor.

Freya, bulldog-ul lui Trevor Mosher și Audra Rhys în vârstă de trei ani, a născut șapte căței sănătoși în Nova Scotia, Canada, potrivit Global News. Cuplul și-a dat seama curând că ultimul cățel pe care l-a născut Freya era diferit de restul.

Mosher a declarat pentru Global News: „Am început să o uscăm și am observat că era verde și imediat am crezut din nou că e ceva în neregulă. Așa că am căutat pe google, „cățelul meu este verde, ce este în neregulă” și se pare că este foarte rar și s-a întâmplat de câteva ori în toată lumea.”

Potrivit CNN, câinii de culoare deschisă se nasc verzi după contactul cu biliverdina, un pigment verde găsit în bilă, în timp ce se află în uter. Culoarea se estompează după ce cățelul crește.

Dr. Bronwyn Crane, specialist în reproducere veterinară la Atlantic Veterinary College de la Universitatea din Insula Prințului Eduard, a declarat într-un e-mail către Global News că apariția este „destul de rară”: „Nu știu dacă pot găsi o rată exactă de apariție, dar aș bănui că este <1:10000. Nu am întâlnit până acum un cățeluș verde.

Mosher și Rhys și-au numit cățelușa Fiona, după prințesa căpcăun din filmul „Shrek”.

Rhys a declarat pentru PEOPLE că Freya este un cățeluș verde sănătos și deja începe să-și piardă culoarea ciudată, iar acum este de „un verde lime deschis”.

 

Articole similare

Intrare gratuită marți, la Muzeul Antipa, pentru toți cei care au nume de animale

Toți vizitatorii care poartă numele unui animal vor avea intrare gratuită marți, 4 octombrie, la Muz...

Un artist a transformat memeuri celebre cu animale în sculpturi [GALERIE FOTO]

Internetul este un loc bun pentru a te distra și există un lucru despre internet de care nu te plict...

Operațiune de salvare pentru o căprioară

Prin apel la 112, pompierii au fost anunțați că o căprioară a căzut în canalul Bistrița, pe raza com...