Confidenţialitate

Un bărbat din Marea Britanie stă la coadă pentru alții și câștigă peste 150 de lire pe zi

CoolNews, NEWS
share

Horror la magazin? Un bărbat și-a ales job-ul de a sta la coadă pentru oamenii bogați care nu vor să stea la coadă la magazine.

Londonezul Freddie Beckitt câștigă 20 de lire sterline pe oră stând la coadă pentru oamenii care sunt prea ocupați pentru a o face singuri – toți, de la familii tinere la clienți mai în vârstă – și uneori abia se mișcă până la opt ore.

Într-un interviu acordat pentru The Sun, Freddie a spus: „Am lucrat opt ore stând la coadă pentru expoziția Christian Dior de la V&A pentru niște oameni foarte înstăriți care aveau vreo 60 de ani. Cozile efective au fost de doar trei ore, dar mi-au cerut să le iau și biletele și să aștept să sosească, așa că am avut ore întregi să cercetez muzeul V&A, plătit fiind cu 20 de lire sterline pe oră. A fost grozav!

El a explicat: „De asemenea, stau la cozi de sezon și de Crăciun pentru cumpărături, dar evenimentele mari despre care oamenii știu dinainte sunt în mod normal atunci când oamenii se gândesc să mă rezerve pentru a le economisi timp”.

Bărbatul priceput din Fulham oferă asistență cu orice, de la îngrijirea animalelor de companie și împachetări, până la grădinărit.

„Din păcate, nu cred că pot percepe mai mult de 20 de lire sterline pe oră, nu necesită cine știe ce abilități și chiar nu este o muncă grea! Dar îmi oferă multă flexibilitate și se potrivește cu programul meu. Familia și prietenii mei sunt foarte amuzați, dar cu siguranță nu au fost surprinși”, a declarat londonezul.

 

sursa foto: pexels.com