Un amalgam de stări cu LVX MACHINA – “CINE SINE”

CoolNews, Muzică
share

Piesa „CINE SINE” de la LVX MACHINA te va prinde instant cu un amestec sonor dens și vibrant. Imaginează-ți o atmosferă misterioasă și profundă, care te atrage și te captivează din prima secundă.

Instrumentalul e plin de surprize – chitare distorsionate, sintetizatoare care adaugă straturi și ritmuri ce te fac să vrei să dansezi sau să stai pe gânduri, depinde cum te prinde momentul.

În esență, e o piesă care te provoacă să te pierzi în ea, cu o energie care te prinde și nu te mai lasă să pleci. Ideală pentru momentele când vrei să te lași dus de val și să te pierzi în muzică.

Piesa a fost scrisă de Cristi Balint și produsă de Alex Mlădin și Cristi Balint.

LVX MACHINA este unul dintre cei mai neconvenționali și spectaculosi artiști din România. Singurul artist din România invitat să cânte timp de trei ani consecutivi la Summer Well – unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa de Est. Single-uri precum “PESCARUL”, „GOLAN de LVX” și  „HELLO HOLA” au câștigat atenția publicului și i-au adus o comunitate de susținători. Mai mult decât atât, videoclipurile trupei au fost premiate la festivaluri de film din întreaga lume.