„Uite, Mamă!” ce spune CRBL despre concurenții de la Survivor! Piesa-surpriză lansată de artist

CoolNews, Muzică
share

Surpriză de proporții din partea lui CRBL pentru fanii săi, direct din… Republica Dominicană. Artistul a lansat marți, 15 februarie, „ Uite, Mamă!”, piesă dedicată tuturor concurenților „Survivor România 2022”.

Compusă de CRBL cu o săptămână înainte de a pleca în competiție, videoclipului piesei este realizat din mai multe momente din timpul probelor, atât cu artistului, cât și cu ceilalți concurenți.

Am compus „ Uite, Mamă!” cu o săptămână înainte să plec la Survivor. Este o piesă happy, de caterincă, iar refrenul se potrivește oricărui concurent din cadrul emisiunii. Personal, Survivor este o mare provocare pentru mine. Am vrut să-mi testez limitele, să văd cât și dacă mai pot. Sper să vă distrați pe piesă și să ne susțineți în competiție. Hai, Faimoșii!”, ne-a povestit CRBL înainte de a pleca la Survivor.

CRBL sau Eduard Andreianu, pe numele său real, se clasează, fără doar și poate, în topul artiștilor consacrați din industria muzicală românească. A devenit cunoscut încă din anul 2000, ca membru al trupei Simplu, cu care a lansat opt albume în colaborare cu casa de discuri Roton Music. De asemenea, din palmaresul profesional al lui CRBL nu au lipsit nici Discurile de Aur, dar nici nominalizările în cadrul unor evenimente muzicale importante.

În 2010 și-a început cariera solo, iar la un an distanță a lansat „ Kboom”, piesă care face parte din albumul „ Ce-Avem Noi Aici?!” și care a devenit virală în mediul online, la scurt timp de la lansare.

Articole similare

[BREAKFAST] O femeie arestată la domiciliu a cerut să fie transferată la închisoare pentru că n-o ma...

Tânăra de 23 de ani, din Pozzuoli, care a fost prinsă pe insula Ischia cu drogurile, a fost plasată ...

CRBL, implicat într-un accident de motocicletă. Artistul a fost transportat de urgență la spital....

Eduard Mihail Andreianu, cunoscut sub numele de scenă CRBL, a fost implicat duminică într-un acciden...

[BREAKFAST] Laura Giurcanu a fost ON AIR la Virgin Radio Romania Breakfast! Cum a fost la Survivor

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...