Confidenţialitate

Uite cum va arăta weekend-ul tău

Energia aia bună, Muzică
share

Weekend-ul ăsta Virgin Radio Romania îți aduce experiența magică de la Tomorrowland în transmisiune live.

E prima dată când se întâmplă asta la un post de radio din România and we are very excited! Vei simți și tu asta prin toți porii.

Shurubel și Ionuț, împreună cu gașca ascultătorilor care au câștigat Tomorrowland Massive Tunes, sunt deja în drum spre aeroport, iar în câteva ore vor ajunge chiar acolo, la Tomorrowland, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume.

Iată ce și-au pus în bagaj!

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Pure madness, asta vei trăi weekend-ul ăsta la Virgin Radio Romania, nici nu-ți poți imagina!

Vom avea, live, seturi ale unora dintre cei mai mari DJ-i de pe planetă, interviuri cu artiști și cu oamenii de acolo, poze, instastory-uri. Uite cum arată una dintre cele 16 scene.

Povestea Tomorrowland 2017 a început weekendul trecut, când ți-am adus cele mai tari momente cu artiști ca: Armin Van Buuren, Dimitri Vegas și Like Mike sau Axwell Λ Ingrosso, care și-au încheiat setul de weekendul trecut cu smash hitul ”More Than You Know”.

În fiecare an, cei de la Tomorrowland schimbă tematica festivalului. Anul acesta s-au inspirat din lumea circului, iar tema este spectacolul prieteniei: ”Amicorum Spectaculum”.

Stay tuned on Virgin Radio Romania and enjoy the vibe!