Uite cum face mișto Demi Moore de Bruce Willis – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Demi Moore a făcut mișto de momentele importante din căsnicia cu Bruce Willis în Roast-ul pe care i l-au pregătit actorului cei de la Comedy Central.

Actrița de 55 de ani l-a luat tare pe fostul soț încă de la începutul show-ului de comedie. Ea a povestit că a fost măritată cu Bruce Willis pe parcursul primelor 3 filme din seria „Die Hard” despre care a spus așa: „Am fost soția lui Bruce Willis în timpul filmărilor pentru primele 3 „Die Hard”, lucru care poate fi observat foarte simplu, pentru că următoarele 2 filme au fost groaznice.”

Demi Moore l-a perpelit bine pe fostul soț, explicând că deși a avut trei copii cu Bruce Willis ea s-a simțit ca și cum ar fi avut grijă de 6 copii.

„Am trecut prin multe împreună. Am avut 3 copii minunați, de fapt 4 cu Bruce. Apoi a mai fost și câinele și Ashton. În total 6.” 

Moore a povestit totuși că Bruce este un tată extraordinar: „Într-o noapte când fiica noastră Rumer era bebeluș și era rândul lui Bruce să-i schimbe scutecul, a venit și mi-a șoptit: Îți dau o mie de dolari chiar acum, dacă te duci să-i schimbi tu scutecul. Acum le dă bani fetelor ca să-i schimbe lui scutecul.”

Demi Moore a mai făcut mișto de Bruce spunând că: „într-un moment de cotitură al carierei sale, Bruce i-a făcut o vizită la hotel lui Harvey Weinstein (producătorul acuzat de hărțuire sexuală de zeci de actrițe care și-au dorit să joace în filmele sale). A venit acasă extrem de fericit și mi-a spus că a obținut rolul.”

După o glumă cu tentă sexuală pe care Bruce Willis a primit-o cu un nod în gât, Demi Moore a încheiat Roast-ul lui Bruce Willis spunând că este un om minunat, i-a mulțumit pentru anii petrecuți împreună și a mai spus că el va rămâne mereu pentru ea în top 3 soți. Asta în condițiile în care Demi Moore a avut doar 3 soți: Freddy Moore, Bruce Willis și Ashton Kutcher.

Articole similare

Mărturiile făcute de soția lui Bruce Willis despre boala actorului. „Este greu pentru familie”...

Soția lui Bruce Willis a vorbit pentru prima dată, fără rezerve, într-un interviu despre demența soț...

Bruce Willis suferă de demență. Cum se manifestă

Actorul Bruce Willis suferă de demență frontotemporală, conform unui anunț făcut de familia sa. Î...

Un român intră în istorie cu numele amuzant pus copilului, inspirat din filmele lui Bruce Willis

În prezent, lucrurile s-au mai schimbat, însă chiar și așa un român, din Birmingham, are toate șanse...