Confidenţialitate

Uite cum face mișto Demi Moore de Bruce Willis – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Demi Moore a făcut mișto de momentele importante din căsnicia cu Bruce Willis în Roast-ul pe care i l-au pregătit actorului cei de la Comedy Central.

Actrița de 55 de ani l-a luat tare pe fostul soț încă de la începutul show-ului de comedie. Ea a povestit că a fost măritată cu Bruce Willis pe parcursul primelor 3 filme din seria „Die Hard” despre care a spus așa: „Am fost soția lui Bruce Willis în timpul filmărilor pentru primele 3 „Die Hard”, lucru care poate fi observat foarte simplu, pentru că următoarele 2 filme au fost groaznice.”

Demi Moore l-a perpelit bine pe fostul soț, explicând că deși a avut trei copii cu Bruce Willis ea s-a simțit ca și cum ar fi avut grijă de 6 copii.

„Am trecut prin multe împreună. Am avut 3 copii minunați, de fapt 4 cu Bruce. Apoi a mai fost și câinele și Ashton. În total 6.” 

Moore a povestit totuși că Bruce este un tată extraordinar: „Într-o noapte când fiica noastră Rumer era bebeluș și era rândul lui Bruce să-i schimbe scutecul, a venit și mi-a șoptit: Îți dau o mie de dolari chiar acum, dacă te duci să-i schimbi tu scutecul. Acum le dă bani fetelor ca să-i schimbe lui scutecul.”

Demi Moore a mai făcut mișto de Bruce spunând că: „într-un moment de cotitură al carierei sale, Bruce i-a făcut o vizită la hotel lui Harvey Weinstein (producătorul acuzat de hărțuire sexuală de zeci de actrițe care și-au dorit să joace în filmele sale). A venit acasă extrem de fericit și mi-a spus că a obținut rolul.”

După o glumă cu tentă sexuală pe care Bruce Willis a primit-o cu un nod în gât, Demi Moore a încheiat Roast-ul lui Bruce Willis spunând că este un om minunat, i-a mulțumit pentru anii petrecuți împreună și a mai spus că el va rămâne mereu pentru ea în top 3 soți. Asta în condițiile în care Demi Moore a avut doar 3 soți: Freddy Moore, Bruce Willis și Ashton Kutcher.

Articole similare

Demi Moore, 58 de ani, de nerecunoscut din cauza modificărilor estetice

Demi Moore, în vârstă de 58 de ani, a fost de nerecunoscut la Săptămâna Modei din Paris. Actriţa ...

Bruce Willis a fost dat afară dintr-o farmacie

Bruce Willis a fost rugat să iasă dintr-o farmacie din Los Angeles. Motivul? Actorul nu a vrut să po...

Demi Moore spune că a fost violată la 15 ani de un bărbat care i-ar fi plătit mamei sale 500 de dola...

Actrița americană Demi Moore a dezvăluit că a fost violată la vârsta de 15 ani de un bărbat care afi...