Uite ce mai fac în vacanță băieții de la Virgin Tonic – AUDIO

share

Guys, ne apropiem ușor-ușor de luna septembrie și așteptăm cu nerăbdare să-i avem din nou în difuzoare, în fiecare dimineață, pe Bogdan, Shurubel și Ionuț. Noi, cei care am rămas la București, recunoaștem că suntem puțini invidioși. De ce? Păi fiți atenți ce au făcut „guys” în vacanță!

Shurubel a mers în Cuba apoi pe Santiago Bernabeu

Omul a vrut să simtă poveștile cubaneze pe pielea lui, iar vara asta și-a împlinit visul. Mai bine de o săptămână s-a bucurat de culorile cubaneze, de vibe-ul străzilor, de muzica bună și de toată mâncarea de acolo. Apoi s-a întors în europa și s-a dus glonț la finala Supercupei Spaniei, Real Madrid- FC Barcelona, pe Santiago Bernabeu.

A post shared by Andrei Lacatus (@theshurubel) on

Bogdan a făcut un tur al Statelor Unite

A aterizat la New York, și-a închiriat o mașină și a dat pedală până-n San Francisco. Vis!

A post shared by Bogdan Ciudoiu (@bogdanciudoiu) on

Ionuț s-a dus la Amsterdam

Cu prietena. Au stat câteva zile, apoi s-au întors în România. Acum sunt pe la Sunwaves.

A post shared by Ionut Bodonea (@ionut.bodonea) on

Însă vacanța nu s-a terminat…încă

Cel puțin nu s-a terminat pentru Shurubel și Ionuț. Oamenii vor face o ultimă excursie zilele viitoare diiiiirect la Ibiza, la BURN Residency Bootcamp.

În caz că nu știați, BURN Residency e cel mai mare progam de DJ-ing din lume, menit să descopere noi talente de pe tot globul.

Burn Residency oferă tinerilor DJ din toată lumea, o șansă unică de a-și depăși limitele și a face un pas important pe scena muzicii electronice într-un oraș european, precum și o rezidență de 5 săptămâni pe fabuloasa insulă Ibiza. De asemenea, marele câștigător va fi beneficiarul unei investiții directe în cariera sa de DJ, în valoare de 100.000 euro.
Anul acesta are loc ediția cu numărul 7.

Iar la Burn Residency Bootcamp se întâmplă faza finală a programului. 16 DJ norocoși vor petrece 7 zile în Mecca muzicii electronice, Ibiza, în bootcamp-ul BURN Residnecy.

Acestia vor avea ocazia să participe la cursuri de DJ și producție, workshop-uri de mixaj dar și numeroase probe de producție muzicală, sub indrumarea unor mentori renumiti, ambasadori BURN, printre care: Pete Tong, Luciano, Carl Cox.

Peste vara, finaliștii BURN Residency au avut ocazia sa participe la diverse festivaluri din Europa – Big Burn Istanbul, Electric Castle, Kappa Futur Festival – & au trecut si printr-un challenge de productie muzicala, in cadrul unui masterclass cu Luciano chiar la studio acestuia din Geneva.

Ei vor trece prin alte probe eliminatorii, urmand ca la final sa ramana doar 3 DJs. Cei 3 vor continua cu o rezidenta de 5 saptamani in Ibiza unde vor avea ocazia sa puna muzica in cluburi de renume de pe insula. În tot acest timp, talentul lor va fi pus la încercare sub atenta privire a mentorilor, ce au dificila misiune de a evalua, alege și desemna marele câștigător BURN Residency 2017.

Marele câștigător al competiției va primi un contract în valoare de 100.000 de euro – o investiție directă în noua sa carieră de DJ si va fi anuntat la fInalul rezidentelor, in luna Octombrie. Fiecare etapă a concursului este jurizată de un grup format din experți ai industriei și DJ de renume precum: Pete Tong, Seth Troxler și Loco Dice, Carl Cox, Luciano.

 

Shurubel ne-a povestit la Virgin Radio despre eveniment

Și ne-a spus că e nerăbdător să ajungă la Ibiza.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Articole similare

Adam Chițu a fost desemnat cel mai bun dansator de street-dance din România la Red Bull Dance Your S...

Circul Metropolitan din București a găzduit finala competiției Red Bull Dance Your Style 2023, unde ...

Red Bull Dance Your Style, competiția globală de all-styles street dance, revine la București

Red Bull Dance Your Style revine cu cea de-a treia ediție și caută cel mai bun dansator de street-da...

Antonia lansează ”Ibiza”, piesa care prelungește vara

Chiar dacă zilele de vară au trecut, muzica menține energia bună a zilelor toride și cu siguranță, n...