Confidenţialitate

Trupa Train din State a lansat o piesă compusă de Marius Moga şi Iulian Moga

Muzică
share

După ce a compus pentru trupa Maroon 5 piesa “The Man Who Never Lied”, care i-a adus o nominalizare la premiile Grammy în 2013, Marius Moga a călătorit în fiecare an în State, unde a lucrat în studiouri cu artişti de peste ocean. Pentru compozitor anul 2017 începe în forţă. Trupa Train din Statele Unite a lansat, în urmă cu câteva zile, piesa “The News”, compusă de Marius Moga, împreună cu Iulian Moga, Pat Monahan, Jake Sinclair şi August Rigo.

“<<The News>> este o piesă pe care am compus-o împreună cu fratele meu, Iulian Moga şi August Rigo, un songwriter foarte talentat din Canada. Cei de la Train au auzit melodia şi le-a plăcut, iar Pat Monahan (solistul trupei), a intrat şi el ca songwriter pe credite, alături de un producător super fresh din Los Angeles, Jack Sinclair. A fost o călătorie lungă încă de la prima idee şi până la produsul final şi sper ca eforturile noastre să merite, iar “The News” să devină un hit-single pentru trupa Train!” spune Marius Moga.

Trupa Train a câştigat în ultimii ani 3 premii Grammy şi 2 premii Billboard Music Awards, cu piesele “Drops of Jupiter” şi “Hey, Soul Sister”, binecunoscute de ascultătorii de muzică din întreaga lume. Piesa “The News” se află pe cel mai nou album al trupei, intitulat “A girl, a bottle, a boat”, disponibil începând cu 27 ianuarie.

Articole similare

[BREAKFAST] Marius Moga și xCarla Maria au fost astăzi ON AIR la Virgin Radio Romania Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Marius Moga a fost ON AIR la Virgin Radio Romania Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Marius Moga lansează „O Dorință”

După mai bine de doi ani în care ne-a ținut cu sufletul la gură, Marius întrece toate așteptările cu...