Confidenţialitate

TRIPLE PLAY: TOP 3 PIESE DE LA B.U.G. MAFIA PE CARE TREBUIE SĂ LE AUZI LIVE

CoolNews, Muzică
share

Hituri și cash sau cash și hituri! În orice ordine ai lua-o, e cea mai tare combinație și revine vara aceasta la Virgin Radio Romania. Nu mai ai nicio scuză! Ți-am pregătit cel mai simplu concurs de radio. Pur și simplu, vrem să te umplem de cash!

Ai aflat deja. Poate ai și câștigat deja câteva sute de euro! Dar, ca să fie și mai simplu, îți mai spunem odată: artistul săptămânii la Triple Play este B.U.G. Mafia

Să-i dăm drumul:

Au făcut istorie în hip-hop. Au concerte sold-out în fiecare an și sunt printre cei mai respectați artiști din România. Ai crescut cu muzica lor pe casetă, CD, mp3 sau pe serviciile de streaming. Indiferent de generație, B.U.G. Mafia a făcut valuri și a venit cu piesele clasice la fiecare petrecere.

Am luat cele mai bune piese pe care trebuie neapărat să le auzi live! Nu vă dăm spoilere, vă spunem doar că e topul nostru, așa cum ne place nouă și că puteți să ne trimiteți și voi propunerile voastre.

Gata cu vorbăria, îi dăm în forță înainte:

 

3. B.U.G. Mafia – Străzile 

Adevărul este că piesa asta nu poate lipsi din niciun top B.U.G. Mafia. Tocmai pentru că e bună, de la instrumental la versuri, pentru că a fost intro-ul unui serial românesc sau pur și simplu pentru că toată lumea o adoră. Dacă mergi la un concert B.U.G. Mafia, să nu cumva să nu înveți piesa asta pe de rost. O cântă absolut TOATĂ LUMEA!

 

2. B.U.G. Mafia – Să Cânte Trompetele (Feat. Feli)

N-ai cum să nu știi „Să Cânte Trompetele”. Live, în concert, sună de 10 ori mai bine. Aici nu trebuie să înveți altceva decât partea lui Feli. Când intră refrenul, indiferent de câți oameni sunt în fața scenei, încep automat să cânte fanii. 

 

1. B.U.G. Mafia – Cine E Cu Noi (feat. Nico)

Deși piesa asta este un featuring cu Nico, în concerte este featuring cu fanii. Dacă auzi seara o mână de oameni care strigă „ooo-ooo”, să știi că ascultă B.U.G. Mafia. Nu rata concertele oamenilor ăstora pentru că sunt fix ce trebuie. Sunt regii Hip-Hop-ul în România și merită să îi asculți foarte tare în boxe!

 

Bine, foarte tare în boxe îi poți auzi și la Virgin Radio Romania, iar la Triple Play – cel mai simplu concurs de radio, poți să câștigi sute de euro!

Articole similare

Petre Ștefan colaborează cu Caddillac de la B.U.G. Mafia pentru “Aripi de fier”

După o super colaborare alături de IAN pentru piesa “Haladit”, Petre Stefan revine cu următorul și c...

B.U.G. Mafia împlinește astăzi 29 de ani

Pentru toți pasionații de hip-hop, 12 octombrie înseamnă aniversarea trupei B.U.G. Mafia! Chiar astă...

La 17 ani după prima parte a proiectului, Eminem a lansat "Curtain Call 2"

Eminem a lansat "Curtain Call 2". Pregătește-te pentru o plimbare prin cele mai mari hit-uri ale lui...