Tricolorii, întâmpinați după miezul nopții la Centrul de Fotbal Mogoșoaia de câteva sute de suporteri. Nicolae Stanciu: „Să vă vedem aici la ora asta este totul pentru noi”

CoolNews, NEWS
share

Echipa naţională a României s-a întors în țară după ce drumul tricolorilor la Euro 2024 s-a încheiat în optimi în urma înfrângerii suferite în fața Olandei. Tricolorii au fost întâmpinați după miezul nopţii de câteva sute de suporteri care au mers la Centrul de Fotbal Mogoşoaia, cantonamentul tradiţional al primei reprezentative. Avionul care i-a transportat pe elevii lui Edi Iordănescu trebuia să aterizeze iniţial la ora 23:20, însă din cauza unor probleme tehnice a plecat cu întârziere din Frankfurt şi a ajuns pe Aeroportul din Otopeni abia la ora 01:00, scrie europafm.ro.

Fanii îmbrăcaţi în tricouri galbene i-au aşteptat pe tricolori la baza Mogoșoaia, în ciuda orei târzii. Vizibil emoționați, jucătorii – prin vocea căpitanului Nicolae Stanciu – au mulțumit suporterilor pentru susținere.

Nicolae Stanciu: „Să vă vedem aici la ora asta este totul pentru noi”

„Vă mulțumim din suflet pentru toată susținerea voastră. Am simțit-o, știu că ați fost alături de noi, iar să vă vedem aici la ora asta este totul pentru noi și sper că v-am făcut mândri. V-am văzut, am primit mesajele voastre pe toată durata turneului și, cum am zis-o, cred că întreaga Românie a fost… și voi ați fost primul nostru jucător nu al 12-lea”, a spus Nicolae Stanciu.

Selecţionerul Edi Iordănescu, căruia fanii i-au scandat „Edi, nu pleca!”, a subliniat importanţa susţinerii necondiţionate oferite de suporteri.

Edi Iordănescu, mesaj pentru suporteri: „Nici nu vă imaginați cât de mult a contat pentru noi, pentru băieți, suportul dumneavoastră”

„Eu vă mulțumesc în numele familiei echipei naționale, acestei generații de suflet, a tuturor și vreau să vă spun un lucru: nici nu vă imaginați cât de mult a contat pentru noi, pentru băieți, suportul dumneavoastră, suportul de aici din țară, de pretutindeni. Suportul din Germania”, a spus Edi Iordănescu.

Fanii i-au cântat la mulți ani lui Florin Niță care a împlinit ieri 37 de ani

 

Știrea integrală pe europafm.ro.

 

Articole similare

EURO 2024. Anglia s-a calificat în finala campionatului. Reacția Olandei după înfrângerea de la Dort...

Anglia s-a calificat în finala Campionatului European de Fotbal. A învins miercuri seară, 10 iulie, ...

Lamine Yamal, noul star al fotbalului internațional: A devenit cel mai tânăr jucător din istorie car...

La numai 16 ani, a devenit cel mai tânăr jucător din istorie care înscrie un gol la Campionatul Euro...

Fotbalistele românce, lidere în grupa pentru WEURO 2025: Pe 16 iulie joacă ultimul meci acasă, contr...

Echipa națională de fotbal feminin a României, lider în grupa preliminară pentru Campionatul Europea...