Confidenţialitate

Tribunalul Cluj a stabilit că filmarea din hotel cu Ciprian Marica încalcă viața privată

Celebrități
share

Filmările în care fotbalistul Ciprian Marica a fost surprins într-un hotel din Cluj cu soţia unui cunoscut om de afaceri vor fi şterse de pe internet. Decizia a fost luată de Tribunalul Cluj.

Este urgentă eliminarea provizorie a acestuia de pe internet până la soluționarea definitivă a cazului”, se arată în decizia instanței, care susține că videoclipul „conține detalii care aparțin vieții private” a părții reclamante.

Instanța a emis dispoziția la cererea Anei Muntean, femeia cu care se afla Ciprian Marica în hotel, atunci când soțul ei i-a surprins și filmat. 

Decizia completă a instanței, așa cum o redă Adevărul.ro: 

„„1. înlăturarea provizorie din mediul online de pe pagina de internet www.ziardeclui.ro. de pe pagina oficială de Facebook a Ziar de Clui si de pe canalul oficial de YouTube al Ziar de Cluj, până la soluţionarea definitivă a dosarului de fond aflat pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca, nr. 7382/211/2020, a următoarelor: articolelor şi postărilor în întregimea lor, precum şi comentariilor la acestea, în care apar detalii legate de viaţa privată/intimă a reclamantei după cum urmează: – https://www.ziardeclui.ro/exclusiv-fotbalistul-ciprian-marica-inscris-la-clui-lanora-fostului-sef-transgaz-incornoratul-i-prins-diŕect-la-grand-hotel-italia-avemvideo-cu-flagrantul publicat la data de 29 aprilie 2020; – https://www.ziardeclui.ro/dupa-dezvaluirea-ziar-de-clui-ana-muntean-norafostului-boss-al-transgaz-florin-muntean-si-sters-contul-de-facebook-iar-amantul-ciprian-marica-fugit-de-cancan?fbclid=IwAR3rJc-wp-HOrWKi3ssgOvBFbbqt5p69KqfPJB5ksEINEJiqywkA1rOrTUO publicat la data de 29.04.2020 – https://www.ziardecluj.ro/filmarea-de-la-hotel-pedeapsa-de-la-florin-pentru-ana-fiindca-calcat-stramb-din-nou publicat la data de 30 aprilie 2020 – https://www.ziardecluj.ro/record-ziar-de-cluj-1-000-000-de-romani-au-vizualizat-videoul-cu-ciprian-marica-pe-canalul-de-youtube-al-publicatiei publicat la data de 30 aprilie 2020 – https://www.ziardecluj.ro/record-ziar-de-cluj.ro/jo-napot-marica-e-bine-la-cluj publicat la data de 1 mai 2020; – de pe canalul de YouTube al Ziar de Cluj, la adresa: https://www.youtube.com/watch?v=gzynnzmv5fw intitulat ”Fotbalistul Ciprian Marica prins in flagrant la nevasta altuia”, postat în data de 29 aprilie 2020; – de pe canalul de YouTube al Ziar de Cluj, la adresa: https://www.youtube.com/watch?v=gzynnzmv5fw intitulat ”Ciprian Marica prins in (offside) cu nevasta unui prieten într-o cameră de hotel (Ziar de Cluj)” postat la data de 30 aprilie 2020; – precum si de pe pagina oficiala a Ziar https://www.facebook.com/ziardecluj/? tn =%2Cd%2CPR&eid=ARAPjXdzw1LDdiHQ1H9rX71wHpM3VXVLSdOINoIuOwekI0FPIRfSymBAq1wzUZENyY6xQtTf2h t1J8y a articolelor postate în data de 29 aprilie 2020 ora 16:38, în data de 29 aprilie 2020 ora 20:30, în data de 30 aprilie 2020 ora 19:32 ?i în data de 1 mai 2020.

2. interzicerea provizorie a încălcării dreptului fundamental al reclamantei la viaţa privată prin interzicerea pârâţilor să mai publice, în mediul online sau în scris, în întregime sau parţial, a înregistrării video la care s-a făcut referire, în care reclamanta este prezentată în ipostaze legate de viaţa sa privată/intimă, precum şi a oricărei alte imagini cu reclamanta, preluată de pe acest video, sau să le difuzeze în cadrul unor emisiuni TV sau alte canale media, până la solutionarea definitivă a dosarului de fond aflat pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca;

3. luarea măsurilor necesare pentru a asigura conservarea probelor, în sensul constatării existenţei pe site-ul web www.ziardecluj.ro, pe canalul oficial de YouTube a Ziar de Cluj, pe pagina oficială de Facebook a Ziar de Cluj a articolelor menţionate mai sus şi anexate prezentei cereri, cu privire la titlul, autorul, data, con?inutul acestora si linkurile pe care acestea pot fi accesate, precum si cu privire la comentariile făcute la acestea. Respinge apelul incident formulat de către pârâţii ALEXA LIVIU DORU ALIN şi SC CALL MANIA S.R.L. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei. Cu cheltuieli de judecată pe cale separată. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, azi, data de 24.02.2021.”

Articole similare

Noi artiști confirmați la Electric Castle 2021: EC_Special

Electric Castle 2021 - EC_Special se va desfăşura în peste 20 de locuri din Bonţida şi Cluj-Napoca, ...

Asaf Avidan, în concert în România

Asaf Avidan, artistul israelian a cărui notorietate a ajuns atât de puternică încât are videoclipuri...

IAMDDDB vine la Cluj

Peste mai puțin de  o lună începe Electric Castle, ediția specială din 2021 – EC_Special. Azi, or...