Tragedie la cel mai recent concert The Weeknd. Un bărbat a murit pe stadion

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Concertul artistului The Weeknd din Philadelphia, pe 14 iulie, s- a încheiat cu o dramă. Un bărbat a murit după ce a căzut de la 12 metri înălţime pe Lincoln Financial Field, stadionul care a găzduit show-ul, scrie stirileprotv.ro

Potrivit revistei americane, care citează Philadelphia Inquirer, acest bărbat în vârstă de 32 de ani, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, stătea pe o şină de scară rulantă când a căzut.

Victima, cu un traumatism cranian sever, a fost rapid transportată la spitalul Universităţii Thomas Jefferson unde a murit la puţin timp după miezul nopţii.

Accidentul a avut loc cu puţin timp înainte de ora 22.50. Autorităţile înclină spre un accident, deşi o anchetă este în desfăşurare, potrivit unui post local al CBS. Potrivit unui reprezentant al stadionului, căderea a avut loc după încheierea concertului, când spectatorii au început să părăsească arena.

Aceasta a fost primul concert din noul turneu „After Hours til Dawn” al lui The Weeknd, după anularea concertului programat la Toronto pe 8 iulie. Cântăreţul canadian îşi promovează ultimele două albume, „After Hours” (2020) şi „Dawn FM” (2022). Datele de concert planificate între lansările acestor două discuri fuseseră amânate din cauza pandemiei.

Articole similare

Serialul TV „The Idol”, anulat de HBO după un singur sezon. A fost desfiinţat de critici

Serialul TV „The Idol”, care a avut unele dintre cele mai slabe recenzii din acest an, a fost anulat...

Post Malone pregătește un nou album. Vezi aici când se va lansa

Nu există niciun secret legat de titlul viitorului LP de studio al lui Post Malone, twelve carat too...

The Weeknd prezintă Dawn FM Experience exclusiv pe Prime Video

The Weeknd prezintă Dawn FM Experience exclusiv pe Prime Video. Noua experiență a albumul “Dawn FM” ...