Tot ce trebuie să știi despre Electric Castle și sfaturi utile în caz de ploaie

CoolNews, Muzică
share

Azi începe Electric Castle, la castelul Banffy din Bonțida. Se pare că tradiția se respectă și anul acesta, iar la fel ca în ultimii, va ploua 🙁

Pentru asta, organizatorii au luat o serie de măsuri pentru ca atmosfera la festival să nu fie afectată.

Zonele acoperite adăpostesc 20.000 de persoane, adică la Hangar, Roots, Pitch, Hideout, Silent Dance, Fashion Corner, Food Court, Weshowcase, Premium Area, Tech World plus alte zone ale sponsorilor.

În plus, în fața scenelor există portafloor (podea de plastic anti-noroi) sau podea de lemn, iar în camping și în festival sunt construite alei de pietriș (tot anti-noroi). La intrare organizatorii vor distribui gratuit câteva mii de pelerine.

Ce să iei la tine?

Este recomandat să ai la tine cizme, haine groase, dar și pelerine. Ai voie în festival cu ghiozdan, telefoane mobile, țigări, brichete, ochelari de soare, aparate foto profesionale, medicamente, apă în PET sigilat, corturi (doar în camping), insulină (doar cu documentele necesare), mâncare (doar în camping), steaguri și selfie stick-uri. Nu ai voie la festival cu droguri, cuțite si bricege cu lama mai mare de 6 cm, lanțuri, arme, explozibil, aparate pirotehnice, material toxic sau inflamabil, obiecte contodente, alcool, animale, biciclete, skates sau trotinete, umbrele, graffiti sau stickere.

Transport

Trebuie să știi că dacă vii cu mașina la festival, intrarea se face prin Răscruci, până la parcarea de lângă festival.

Dacă vii din Cluj-Napoca, folosește autobuzele și lasă mașina acasă, din moment ce parcările sunt amenajate pe terenuri agricole, riscul de a rămâne în noroi este ridicat. Autobuzele pleacă spre Electric Castle de la Iulius Mall și de la Sala Sporturilor Horia Demian, începând cu ora 11, la intervale de 20-30 de minute, costul unui drum fiind de 10 lei.

Toate trenurile – indiferent dacă sunt personale, interregio, ori accelerate – care trec prin gara Bonţida vor opri şi în această staţie, cât durează festivalui, de miercuri, 12 iulie, până duminică, 16 iulie, inclusiv.

Organizatorii oferă celor din camping dușuri, supermarket, zonă de gril precum și o spălătorie de haine gratuită, o premieră pentru un festival din România.

Campingul este deschis începând cu ora 13, iar porțile festivalului se deschid la ora 18.

Articole similare

Recomandare Bitdifender: NU trimiteți fotografii care vă pot compromite, precum nudurile, pe Faceboo...

Specialiștii Bitdifender ne recomandă să fim extrem de prudenți în folosirea rețelelor sociale. Rece...

3 moduri simple prin care poți face rost de câteva numere de telefon în prima ta zi de facultate

Hello! Andrei Niculae aici. Știu că azi e prima ta zi de facultat și m-am gândit că poate ai nevo...

VIRAL: 6 sfaturi pentru elevi la început de școală

Școala a început ieri, iar elevii s-au reîntors în bănci. George Roșu s-a gândit să le facă celor mi...
X