Confidenţialitate

Tot ce știm despre starea de sănătate a Selenei Gomez – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Vestea cum că Selena Gomez a făcut un transplant de rinichi a lăsat o lume întragă de fani cu gura căscată. Artista de 25 de ani a anunțat joi, printr-o postare pe Instagram, că a făcut un transplant de rinichi. Organul i-a fost donat chiar prietena ei cea mai bună, Francia Raisa.

„Am aflat că am nevoie de un transplant din cauza bolii lupus de care sufăr și m-am recuperat” – a scris Selna Gomez pe contul ei de Instagram. Postarea a fost un fel de explicație pentru fanii care s-au întrebat de ce a fost mai puțin vizibilă vara trecută.

La prima vedere, oricine ar spune că artista ar fi încercat astfel să-și ascundă problemele de sănătate, însă asta nu e adevărat. Selena Gomez nu s-a ferit de-a lungul timpului să vorbească despre diagnosticul ei.

Cum am aflat că suferă de lupus

Prima declarație despre diagnostic a fost făcută de Selena Gomez în 2015, într-un interviu pentru celebra revistă Billboard. Însă diagnosticul nu a fost primit în 2015. În primăvara anului 2016, Selena Gomez vorbea într-un interviu pentru revista GQ despre perioada sa de recuperare într-un centru din Arizona, unde s-a internat în 2014.

„A trebuit să anulez 13 concerte din turneul Stars Dance” – declara Selena Gomez pentru revista GQ.

La scurt timp după interviul din Billboard, Selena Gomez a povestit mai în detaliu despre diagnosticul său în emisunea „The Ellen DeGeneres Show”. A vorbit inclusiv despre faptul că nu a putu să țină totul privat.

S-a internat din nou

În august 2016, artista și-a anulat toate concertele programate în turneul Revival World Tour și s-a internat din nou într-o clinică din statul american Tennessee. Spunea pe atunci că suferă de anxietate, atacuri de panică și depresie din cauza afecțiunii sale.

„Începusem să am atacuri de panică chiar înainte să urc pe scenă sau înainte să cobor. Practic simțeam că nu sunt suficient de bună, că nu sunt capabilă.” – spunea Selena pe atunci într-un interviu pentru revista Vouge.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

Articole similare

Selena Gomez: ”Iubesc să gătesc. Nu sunt grozavă la asta, dar îmi place să...”

La 3 ani după ce Selena Gomez a fost în Australia, ediția Vogue din această țară a realizat un amplu...

TREND NOU PE NET: Poze din frigider

Avem un nou trend pe net, care vine de la vedete. Acestea au început să publice imagini cu ce au ...

Selena Gomez sugerează o posibilă retragere din muzică. Ce carieră vrea să urmeze

Este posibil ca Selena Gomez să renunțe definitiv la muzică. Cântăreața, în vârstă de 28 de ani, ...