Topul serialelor de comedie pe care trebuie să le vezi vara aceasta

CoolNews, Filme
share

În micile pauze de la ieșit în oraș, stat la plajă și lenevit continuu, găsește-ți timp și pentru relaxare cu câteva seriale de comedie romantică care promit să te țină cu sufletul la gură.

Fie că alegi binge watching sau doar câte două- trei episoade pe zi, uite ce seriale te vor captiva vara aceasta.

1.Lovesick

O comedie care face mișto de bolile cu transmitere sexuală și problemele pe care acestea ți le cauzează, dar îți arată și că prietenia te face să treci peste orice virus.

2.Insecure

Un serial de comedie despre prietenie și dilemele unei femei la 20 de ani. Deciziile și acțiunile personajelor transformă serialul într-o comedie pe cinste ce te binedispune de la primele secvențe.

3.You’re the worst

De departe favoritul internetului, „You’re the worst” te duce fix n mijlocul unei relații toxice și a unor prietenii vicioase. Cu Chris Geere în rolul principal, serialul e cireașa de pe tortul acestei veri.

4.Catastrophe

Crezi că totul ține de destin în viață? Atunci ar trebui să dai play aventurii din Catastrophe, o comedie despre o sarcină neașteptată și ideea de căsătorie care-ți vine dintr-o dată.

5. Awkward

„Awkward” spune de la sine că te vei simți super relaxat uitându-te la deciziile proaste luate de personaje și la întorsăturile de situație pe care acestea le aduc. Dar ceea ce face serialul atât de special e faptul că timpul poate fi cel mai bun prieten al unui serial de comedie, „Awkward” dezvoltându-se de la un show ce prezintă aventurile dintr-un liceu, la povestea unei adevărate prietenii.

 

 

 

 

Articole similare

Netflix testează schimbarea radicală a modului în care vei putea vedea serialele tale preferate

Netflix testează unele schimbări în modul de distribuire al serialelor. Începând din octombrie, N...

VIRAL: Recapitularea verii lui Armin van Buuren a fost presărată cu imagini emoționante de la UNTOLD...

Vara lui Armin van Buuren avea nevoie de o recapitulare. Sincer vorbind, și vara noastră avea nevoie...

Ce seriale vor reveni cu sezoane noi în perioada următoare

În cazul în care vă întrebați ce seriale ar trebui să vedeți în următoarea perioadă, ei bine, acum a...
X