Confidenţialitate

Topul serialelor de comedie pe care trebuie să le vezi vara aceasta

CoolNews, Filme
share

În micile pauze de la ieșit în oraș, stat la plajă și lenevit continuu, găsește-ți timp și pentru relaxare cu câteva seriale de comedie romantică care promit să te țină cu sufletul la gură.

Fie că alegi binge watching sau doar câte două- trei episoade pe zi, uite ce seriale te vor captiva vara aceasta.

1.Lovesick

O comedie care face mișto de bolile cu transmitere sexuală și problemele pe care acestea ți le cauzează, dar îți arată și că prietenia te face să treci peste orice virus.

2.Insecure

Un serial de comedie despre prietenie și dilemele unei femei la 20 de ani. Deciziile și acțiunile personajelor transformă serialul într-o comedie pe cinste ce te binedispune de la primele secvențe.

3.You’re the worst

De departe favoritul internetului, „You’re the worst” te duce fix n mijlocul unei relații toxice și a unor prietenii vicioase. Cu Chris Geere în rolul principal, serialul e cireașa de pe tortul acestei veri.

4.Catastrophe

Crezi că totul ține de destin în viață? Atunci ar trebui să dai play aventurii din Catastrophe, o comedie despre o sarcină neașteptată și ideea de căsătorie care-ți vine dintr-o dată.

5. Awkward

„Awkward” spune de la sine că te vei simți super relaxat uitându-te la deciziile proaste luate de personaje și la întorsăturile de situație pe care acestea le aduc. Dar ceea ce face serialul atât de special e faptul că timpul poate fi cel mai bun prieten al unui serial de comedie, „Awkward” dezvoltându-se de la un show ce prezintă aventurile dintr-un liceu, la povestea unei adevărate prietenii.

 

 

 

 

Articole similare

#GHIOZDANULLUINICULAE: White Lines e un serial ce promite multe!

White Lines este serialul care mi-a atras atenția de câteva zile probabil și pentru că sunt fan mist...

TOP 10 SERIALE pe care le poți urmări pe NETFLIX

Pentru că știm că în perioada asta ai nevoie de idei pentru serialenoi la care să te uiți, ți-am ven...

Care sunt filmele și serialele documentare oferite de Netflix gratuit

Ai aflat printre primii de pe virginradio.ro de ideea celor de la Netflix, de a pune  la dispoziție ...