Top MEMES după întâlnirea Iohannis – Trump

Celebrități, VirginTonic
share

Donald Trump l-a primit, vineri, pe Klaus Iohannis la Casa Albă, moment numai bun de glume pentru weekend. Internetul a dat pe afară de glume, care mai de care mai amuzante.

Băieţii din Virgin Tonic au făcut un clasament cu preferinţele fiecăruia.

Lui Bogdan i-a plăcut acel MEME în care se spune că preşedintele Iohannis ar fi încheiat un acord cu Trump, prin care România se angajează să livreze sarmale americanilor.

Shurubel s-a declarat cel mai mulţumit de gluma despre asemănarea dintre cei doi preşedinţi.

„Măi, seamănă la faţă! Dacă îi pui lui Iohannis părul lui Trump sunt „The Trump twins”. Chiar aduc aşa un pic!”, a spus Shurubel.

Lui Ionuţ i-a plăcut un MEME în care vizita lui Iohannis la Casă albă este comparată cu prezenţa liderului PSD, Liviu Dragnea, la cina de după învestirea lui Donald Trump.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Lăsând însă puţin gluma la o parte, Klaus Iohannis este primul lider est-european care îl întâlneşte pe Donald Trump la Casa Alba.

Cei doi preşedinţi au discutat despre parteneriatul strategic al României cu Statele Unite, care – potrivit lui Trump – are un viitor strălucit, ba chiar ar putea, în viitor, să se extindă şi în alte domenii, precum cel economic.

Întâlnirea dintre cei doi preşedinţi a marcat şi un moment care va rămâne în istorie. Întrebat de un jurnalist român despre  respectarea angajamentelor NATO, Trump a aprobat în mod explicit articolul 5 din Tratatul de înființare al Alianţei, care impune aliaților să vină în apărarea celuilalt.

Este o declaraţie pe care toată lumea a aşteptat să o audă în timpul discursului pe care Trump l-a ţinut la sediul NATO luna trecută, dar nu s-a întâmplat.

„Da, sigur că voi respecta articolul 5”, a declarat Trump.

Articole similare

De luni, prinde energia aia bună cu Bogdan, Shurubel și Ionuț! Doar la Virgin Radio Romania!

De luni, diminețile tale sunt așa cum ți le-ai dori! Adică fix pline de energie! De luni, 2 septembr...

Cu ce DJ ne vedem în a doua ediție de Electroshock

Virgin Radio Romania prezintă ce-a de-a doua ediție Electroshock într-un nou loc pentru distracție. ...

Simona Halep va fi decorată Preşedintele Iohannis cu ordinul "Steaua României"

„Ca urmare a performanței extraordinare obținute la Turneul de Tenis de la Wimbledon, precum și în s...
X