TOP 5 piese care îi dau lui Silviu Andrei vibe-ul unic și energia aia buuună

Celebrități, CoolNews
share

Pentru că vrei să-i cunoști cât mai bine pe DJ-ii tăi preferați, pentru că vrei să știi totul despre ei, ne-am decis să îi luăm la întrebări. Începem în forță cu una dintre cele mai noi voci de la Virgin Radio! Îl știi foarte bine! Ai vocea lui cu tine în mașină, în fiecare după-masă! E Silviu Andrei, vocea de la Virgin Radio Drive Time (de luni până vineri, de la 16 la 19)! 

Eu cred că muzica nu are vârstă, iar cele cinci piese de astăzi sunt acele 5 piese la care mă întorc din când în când. Sunt și piese rock, și pop, și piese electronice” – ne-a spus Silviu Andrei.

 

1. Ed Sheeran – Bad Habits

Una dintre piesele din topul lui Silviu Andrei este Bad Habits de la Ed Sheeran. Știm că se află și în topul tău pentru că ai votat-o, iar săptămâna aceasta se află pe poziția 4 în Virgin Radio Hot 30

Cu 171 de milioane de vizualizări pe YouTube, Bad Habbits poate fi numită cu ușurință piesa anului. Are 5 nominalizări la premiile MTV și mai multe discuri de aur și platină.

 

2. Peggy Gou – I Go

Peggy Gou este una dintre cele mai noi DJ de pe piața muzicală. S-a născut în Coreea de Sud dar locuiește în Berlin. Piesa „I Go” este inspirată din copilăria artistei și spune că „practic e despre mine, motivându-mă pe mine”.

 

3. DJ Snake – Run It (ft. Rick Ross & Rich Brian)

Run It” este piesa pe care DJ Snake a compus-o împreună cu Rick Ross și Rich Brian. Noul single se află și pe coloana sonoră a filmului Marvel „Shang Chi and the Legend of the Ten Rings”, film apărut chiar la începutul acestei luni.

 

4. Paul Kalkbrenner – No Goodbye 

Penultima piesă pe care ne-a recomandat-o Silviu Andrei este „No Goodbye” de la Paul Kalkbrenner. Nu mai are nevoie de nicio introducere, este unul dintre cei mai așteptați DJ la festivalurile din toată lumea. Dar un lucru pe care este posibil să nu-l fi știut, este că soția lui este de origine română. Simina Grigoriu a învățat muzică de la Paul și este și ea DJ.

 

5. Queen – Stone Cold Crazy

Nu există om care să iubească muzica și să nu simtă nevoia să introducă într-un top personal de melodii și o piesă de la Queen. „Stone Cold Crazy” a fost lansată în 1974 iar în 2011 a fost remasterizată. Nu sunt foarte multe de spus, ci doar de ascultat!

 

Silviu Andrei se aude la Virgin Radio Drive Time, de luni până vineri, de la 16:00 la 19:00. Doar la Virgin Radio!

 

Articole similare

TOP 5 cele mai bune salate. Pregătește-ți corpul pentru vară

Salatele sunt o alegere delicioasă și sănătoasă pentru orice masă sau eveniment. Cu o varietate larg...

TOP 5 Cele mai tari momente din Formula 1

Formula 1, cunoscută și ca "Regele Motorsportului", este plină de momente deosebite care au captivat...

Radu Bucălae a fost astăzi ON AIR la Virgin Radio Romania cu Ramona Dumitrescu și Silviu Andrei

Îi asculți în fiecare zi și nu te mai saturi de ei! Ramona Dumitrescu (13-16) și Silviu Andrei (16-1...