Confidenţialitate

TOP 5 cele mai tari cadouri de 8 martie pentru cea mai tare femeie

CoolNews, NEWS
share

Vine din nou perioada aceea a anului în care albinuțele roiesc în jurul florăriilor iar bărbații se întreabă: ce cadou să îi iau de 8 martie?

Pentru că știm că vreți să le impresionați și pentru că sunteți mult prea ocupați ca să stați să vă gândiți, avem noi câteva idei pentru tine:

5. Album foto personalizat

Nu e cine știe ce, așa e. Dar înseamnă foarte mult pentru femeile din jurul tău. Astfel le poți arăta că îți pasă, că te-ai gândit la ele și că ai depus timp pentru un cadou foarte drăguț.

Nu costă foarte mult și poate fi un cadou pentru amândoi. Bine, asta doar dacă aveți destule amintiri frumoase împreună.

 

4. O cafea de specialitate

Dacă știi că își începe diminețile cu o cafea bună și îi place să o savureze o cafea de specialitate, ar putea fi cadoul perfect.

8 martie oricum nu este despre cadouri neapărat scumpe, ci despre a-i arăta că o prețuiești. Astfel, un gust bun al cafelei poate rămâne cu ea pentru întreaga zi și îi poate da o stare de bine care să o facă să se gândească la tine.

Pe bune, chiar ar putea fi un cadou bun.

 

3. Board game

Poate te gândești la o femeie din viața ta cu un spirit competitiv. Poate este chiar o persoană care adoră să petreacă timp de calitate cu prietenii în detrimentul unei ieșiri la mall sau în club. Oricum, acum cu pandemia, mai toată lumea s-a retras în board game-uri.

Un Catan, Activity sau chiar și Jenga sau UNO, ar putea fi cadoul ideal pentru ea. Tu o cunoști cel mai bine. Ce crezi că i-ar plăcea? Monopoly sau Betrayal at House on the Hill?

 

2. Set de îngrijire personală

La bărbați e destul de simplu pe partea asta. Avem un șampon care e șampon de păr, de barbă, balsam și gel de duș, toate în același recipient.

La ele e mai complicat. Ai spumant, lapte de corp, sare de baie, inclusiv lumânări parfumate care să le relaxeze. Și e de înțeles: ai nevoie de puțin răsfăț ca să fii mirobolantă în fiecare zi!

Dacă știi că ai de-a face cu o femeie căreia îi place să aibă grijă de corpul ei, sigur dai lovitura cu un astfel de set!

 

1. 500 de lei de la Virgin Radio Romania și titlul de cea mai tare femeie! 

Hai să lămurim o treabă: Virgin Radio Romania te rezolvă de fiecare dată!

Astfel, dacă se întâmplă cumva să cunoști cea mai tare soră, verișoară, bunică, șefă, colegă, fostă, mătușă sau mamă, completează formularul până pe 8 martie și dă-ne de veste!

Spune-ne cât mai multe despre ea, acea femeie din viața ta, iar noi o vom premia cu 500 de lei în emisiunile Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae și Tic Talk cu Oana Tache.

Ascultă Virgin Radio Romania și vezi dacă a câștigat femeia pe care ai propus-o chiar tu:

1 Martie – Cea mai tare soră
2 Martie – Cea mai tare verișoară
3 Martie – Cea mai tare bunică
4 Martie – Cea mai tare șefă
5 Martie – Cea mai tare colegă
6 Martie – Cea mai tare fostă
7 Martie – Cea mai tare mătușă
8 Martie – Cea mai tare mamă

Hai! Ajută-ne să găsim femeia cea mai tare @ Virgin Radio Romania

Articole similare

Fostă consilieră locală a PSD, amendă pentru petrecerea de 8 martie postată pe Facebook

Nu trece sărbătoare fără să mai fie dezvăluită câte o petrecere, publicată apoi și pe Facebook. Numa...

Adrian Nartea a deschis programul special de 8 martie cu Alexandra Gavrilă - GALERIE FOTO

Adrian Nartea este primul inivtat special alături de care Alexandra Gavrilă face surprize tuturor fe...

Cadouri speciale de 8 martie, pentru femeile importante din viața ta (P)

De 8 martie, Ziua Internațională a Femeii, românii le pot face femeilor speciale din viața lor o sur...