Confidenţialitate

Top 5 cele mai ciudate hobby-uri

CoolNews, Viral
share

Îți plac călătoriile, cititul, înotul, dansul, muzica, fotografia sau ieșirile cu prietenii? Excepțional! Dar ce hobby-uri ai, ce faci să fii diferit? te-ar întreba oamenii care preferă să-și petreacă timpul liber cu totul altfel…

Iată un top al celor mai surprinzătoare și amuzante hobby-uri din lume. Cine știe, poate vei descoperi că unul dintre el și se potrivește de minune sau te inspiră să faci ceva și mai ieșit din comun!

1. Aparițiile la TV

Prima poziție în topul hobby-urilor zăpăcite de astăzi îi revine lui Paul Yarrow, persoana care și-a creat un obicei din a apărea în timpul transmisiunilor televizate în spatele oricărui reporter este în cadru. S-ar putea spune chiar că Paul e atât de obsedat încât știe aproape exact ce filmări se desfășoară în locuri și la ore diferite, ca să aibă de unde alege. Până acum, bărbatul se poate mândri cu apariții televizate la unele dintre cele mai mari posturi TV, printre care BBC, ITV, Channel 4 sau Sky News.

2. Costumatul și coafatul animalelor de companie

Dacă ai un animal de companie, în special un câine, atunci s-ar putea să-ți surâdă următorul hobby. Concursurile de frumusețe pentru câini se diversifică și departajarea o fac, de multe ori, costumele și coafurile cele mai trăznite. Transformarea propiului animăluț într-un model demn de un show televizat reprezintă o activitate care îți poate ocupa o foarte mare parte din timpul liber… și îți poate afecta serios bugetul.

3. Tricotarea sânilor din lână

O bătrânică din sudul Angliei a surprins pe toată lumea cu hobby-ul său. Venerabila doamnă tricotează sâni din lână pe care ulterior îi donează către un centru comunitar. Astfel, viitoarele mămici, supravegheate de către un asistent medical, învăță cum să-și alăpteze bebelușii. Dacă știi să împletești, ai timp pentru asta și ești super creativ, încearcă să faci și ceva care poate fi de folos și celor din jur, pare să fie îndemnul englezoaicei.

4. Colecționarea pastilelor de ecstasy

Acesta este cel mai neobișnuit hobby din listă. Îl are un olandez care a reușit să colecționeze peste 2400 de pastile de ecstasy, fără să fie nici distribuitor de droguri, nici utilizator. Pur și simplu, s-a simțit atras de culorile pastilelor și a reusit să-și facă o colecțioe impresionantă. Doar că aceasta i-a fost furată, așa că a trebuit să meargă la poliție să dea declarații și.. uite-așa a ajuns un fel de celebritate locală.

BONUS:

Știai că și celebritățile au hobby-uri trăznite?

  • Paris Hilton pescuiește broaște.
  • Johnny Depp colecționează păpuși Barbie.
  • Claudia Schiffer are nenumărate insectare, înrămate și expuse prin casă.
  • Tom Hanks colecționează mașini de scris.
  • Taylor Swift confecționează globuri de sticlă pentru Crăciun.
Articole similare

VIDEO: Rața care face surf

Surful nu e un sport foarte ușor și nici nu e pentru oricine. Însă, dacă ești o rață, s-ar putea ...

Diddy a devenit viral pe TikTok

Cântărețul în vârstă de 51 de ani a postat pe contul de TikTok un video în care spune că își exersea...

Flocoșenia Zilei - Papagalul care cântă ca Beyonce

Chico este un papagal în vârstă de 9 ani care locuiește la o grădina zoologică din Anglia. Papaga...