Confidenţialitate

Top 5 case de pariuri la care trebuie să joci în 2021

CoolNews
share

Să alegi o casă de pariuri poate reprezenta o decizie destul de dificilă, mai ales atunci când în mediul online există o gamă variată de operatori, care oferă avantaje din ce în ce mai mari. Pentru a alege dintre acele case de pariuri, trebuie să ai în vedere anumite criterii care fac diferența, precum providerii licențiați, cotele oferite, bonusurile puse în joc, gama de sporturi, dar și alte elemente care fac o casă de pariuri sportive să devină una dintre cele mai bune.

Noi am făcut deja asta pentru tine, am pus cap la cap toate aceste criterii și am realizat un top ale celor mai bune case pariuri la care trebuie să iei bilete în 2021.

Descoperă care sunt cele mai bune case pariuri din 2021!

1.   Superbet

Este o casă de pariuri românească, care a devenit cunoscută și în alte țări. Are numeroase sedii în multe dintre orașele din România, însă nici în mediul online lucrurile nu stau mai prejos, fiind una dintre cele mai cunoscute și apreciate case de pariuri licențiate.

Unul dintre avantajele oferite de Superbet în mediul online este accesul la o platformă actualizată constant în funcție de nevoile și experiența utilizatorilor, o platformă ușor de accesat și extrem de intuitivă.

Mai multe decât atât, un avantaj incontestabil îl reprezintă ofertele promoționale, puse la dispoziția jucătorilor care decid să-și deschidă un cont nou. La înregistrarea și validarea contului, utilizatorii vor beneficia de un bonus cu depunere de 100% de până la 500 Ron. Ceea ce înseamnă că ai șanse duble de câștig. Pentru a înțelege cum funcționează acest tip de bonus, vom lua exemplul următor. Dacă, la prima depunere făcută după înregistrarea contului, alegi să alimentezi contul cu 50 Ron, vei primi, cu ajutorul bonusului, încă 50 Ron pentru pariurile sportive.

În fiecare săptămână, ai ocazia să câștigi un premiu în valoare de 200.000 Ron, dacă vei paricipa la concursul Superbet SuperProno și vei face cele mai bune pronosticuri pentru meciurile desfășurate în cadrul acestui concurs.

2.   Unibet

O altă casă pariuri la care merită să pariezi în 2021 este Unibet. Providerul este cunoscut în special pentru oferta variată de sporturi pe care poți paria, dar și pentru cele mai bune bonusuri oferite. Pentru înregistrarea și validarea unui nou cont de jucător, beneficiezi de un bonus de 100% la prima depunere.

Un alt avantaj incontestabil Unibet este funcția „Combo Booster”, care îți permite să-ți maximizezi câștigurile obținute din pariurile online pe care le plasezi cu până la 50%. Pentru a beneficia de acest avantaj, este necesar să pui pariuri pe 3 meciuri diferite, cu cote de peste 1.25. Mai multe meciuri pe care pariezi, mai multe șanse de câștig prin intermediul funcției Combo Booster.

Pentru pasionații de pariuri sportive care vor să se bucure de hobby-ul preferat oriunde și oricând, Unibet oferă și posibilitate de a descărca aplicația pentru pariuri sportive și pe telefonul mobil, indiferent de sistemul de operare al dispozitivului (Android sau iOS). Experiența jocului va fi aceeași ca de pe laptop sau computer, deoare și aplicația pentru telefonul este optimizată corespunzător.

3.   Casa Pariurilor

Pe locul 3 în clasamentul celor mai bune case de pariuri se regăsește Casa Pariurilor. Cu peste 750 de locații disponibile în țară și cu o ascensiune semnificativă în mediul online, acest operator de pariuri sportive merită atenția cuvenită din partea utilizatorilor. Pentru persoanele care aleg să se înregistre la acest operator este pun la dispoziție un bonus de 100% pentru primul depozit. Astfel, dacă îți alimentezi contul cu 100 Ron, vei alea la dispoziție un total de 200 Ron pe care îi poți utiliza pentru a plasa pariuri inteligente, cu cote bune, care să-ți sporească șansele de câștig.

La Casa Pariurilor, poți urmări și paria pe meciuri live, în secțiunea de Live Streaming. Faptul că poți urmări meciurile live reprezintă un avantaj multiplu, atât pentru distracția ta, cât și pentru reușita pariurilor sportive. În plus, poți vedea meciurile și evoluția echipelor preferate gratuit, fără să fie necesar să pariezi sau să ai bani în contul de jucător. Acesta este unul dintre avantajele pe care nu multe platforma de pariuri sportive le oferă utilizatorilor săi.

4.   eFortuna

O altă casă de pariuri online ce merită descoperită și testată este eFortuna. Poți accesa meciurile și cotele pentru acestea, pe care să îți bazezi strategia de pariuri sportive, direct din browser sau din aplicația pentru mobil pe care o poți descărca. În plus, dacă faci parte din tipologia jucatorilor ce nu și-au făcut încă un cont de utilizator, vei beneficia de până la 500 de Lei gratuit la prima depunere, după ce ți-ai deschis un cont de parior.

Acesta nu este singurul beneficiu pe care eFortuna îl pune la dispoziția pariorilor. Cotele sunt foarte importante și este necesar să știi cum să le alegi pentru a avea parte de rezultate satisfăcătoare. Acest site de pariuri sportive îți pune la dispoziție cele mai avantajoase cote, astfel încât câștigurile și reușitele tale să poată fi pe măsura așteptărilor.

Suportul în rezolvarea problemelor importante în legătură cu pariurile sportive este absolut necesar, iar la acest capitol, eFortuna excelează. În cazul în care întâmpini o situație dificilă sau ai anumite nelămuriri, poți contacta unul dintre operatorii disponibili în intervalul 10:00 – 22:00 prin e-mail, la numărul de telefon afișat pe site sau prin formularul pe care îl găsești în secțiunea dedicată. Operatorii sunt destul de rapizi și, în funcție de numărul solicitărilor primite, încearcă să răspundă în cel mai scurt timp posibil.

5.   Betano

Nu în ultimul rând, Betano este o altă casă de pariuri pe care îți propunem să o descoperi în acest an. Pe lângă bonusul de bun venit de 100% pus la dispoziție, Betano oferă și alte beneficii pentru pariorii care au un cont activ pe această platformă online. Bonusul Multiplu este o caracteristică aparte oferită de Betano. Acest bonus devine activ în momentul în care au un bilet de 10 meciuri, toate cu cotă de 1.50 minim. Dacă rezultatele sunt satisfăcătoare, îți vei dubla câștigurile cu 50%.

Betano oferă posibilități variate de pariere o gamă largă de meciuri și evenimente sportive, mai ales în ceea ce privește secțiunea de Fotbal. Îți sunt puse la dispoziție cele mai cunoscute campionate naționale și internaționale, precum: Europa League, Champions League, Premier League, Liga 1 și altele la fel de cunoscute. Nici secțiunea de Baschet nu este mai prejos la capitolul meciuri, având posibilitatea de a alege dintre meciurile celor mai populare și renumite campionate.

Concluzii

Indiferent care este alegerea ta, nu uita să acorzi atenție mai multor detalii atunci când optezi pentru o casă de pariuri. Pentru a beneficia de siguranța câștigurilor, dar și pentru a avea parte de o experiență plăcută de pariere, nu ezita să alegi dintre cele 5 case de pariuri recomandate mai sus.

Articole similare

Documentarul "Colectiv", unul din favoritele caselor de pariuri pentru Oscaruri

Documentarul “Colectiv” are șanse mari să intre în istorie drept primul film românesc premiat cu Osc...