Top 3 piese de la Carla’s Dreams cântate LIVE @ Virgin Radio Romania

CoolNews, Muzică
share

Hituri și cash sau cash și hituri! În orice ordine ai lua-o, e cea mai tare combinație și te așteaptă toamna aceasta, la Virgin Radio Romania. Nu mai ai nicio scuză! Toamna asta ți-am pregătit cel mai simplu concurs de radio. Pur și simplu, vrem să te umplem de cash!

Ai aflat deja. Poate ai și câștigat deja câteva sute de euro! Dar ca să fie și mai simplu, îți mai spunem odată: artistul săptămânii la Triple Play este CARLA’S DREAMS

Unul dintre cei mai buni artiști din Republica Moldova, cu o identitate misterioasă și unele dintre cele mai frumoase piese scrise în ultimii ani, CARLA’S DREAMS cucerește orice top muzical când lansează un nou hit.

De altfel, cele mai cunoscute piese, unele dintre cele mai bune, sună excepțional și în varianta live, acustic sau electric. Ne uităm puțin prin tot ce găsim și păstrăm pentru top cele mai bune 3 piese.

 

3. Carla’s Dreams – Antiexemplu (acoustic) (LIVE @ Virgin Radio Romania)

Trebuie să recunoaștem că ne-a cam prins nostalgia cu top-ul acesta. Ne-am întors în 2017, când aveam un alt studio, dar aceași poftă de muzică bună.

Ne place live-ul acesta atât pentru momentele frumoase de care ne-am adus aminte, dar și pentru cât de bine sună. Cu câtă ușurință cântă Carla’s Dreams și cât poate să exprime chitara aia! #pieledegăină

 

2. Carla’s Dreams – Pe Umerii Tăi Slabi (Live @ Virgin Radio Romania)

Live-ul ăsta e fix ce-ți trebuie dacă vrei să faci cunoștință cu Carla’s Dreams. Bine, e deja destul de târziu, toată lumea cunoaște minim 3 piese ale artistului.

Dar dacă clipul acesta ar fi primul pe care l-ai vedea, te-ai îndrăgosti imediat. Și nu o zicem doar noi ci și cei care au ascultat piesa asta live.

Cea mai bună variantă live a acestei piese de până acum” este comentariul de top de pe YouTube.

 

1. Carla’s Dreams – Ne Topim | (LIVE @ Virgin Radio Romania)

Pe lângă faptul că ne place piesa, e la noi în studio, e și una dintre preferatele voastre. Locul 1 în topul nostru de azi este ocupat de piesa „Ne Topim”. Înregistrarea este din aprilie 2019 și a strâns aproape 85 de mii de vizualizări.

 

Săptămâna aceasta e Carla’s Dreams. E chiar atât de simplu. Nu trebuie decât să suni la 0734.666.000 și să ne spui că „artistul săptămânii este Carla’s Dreams”. Eaaaasyyy!!

 

Articole similare

Carla's Dreams lansează "100 - 0 sută de ani" în cinstea celebrării centenarului echipei Rapid

Carla's Dreams, unul dintre cei mai apreciați artiști contemporani, sărbătorește 100 de ani de la în...

O pereche de chei în plus - ,,Noaptea pe la 3” - Satoshi x Carla’s Dreams

Unele iubiri te consumă, te apasă și îți răpesc liniștea și cu toate astea, e greu să îți închizi in...

Totul va fi ,,ae” cu Carla’s Dreams

Iubirea are puterea de a ne transforma și de a scoate ce e mai luminos și sincer din noi, ne face să...