TOP 3 COLABORĂRI DE LA CARLA’S DREAMS CARE N-AU CUM SĂ-ȚI LIPSEASCĂ DIN PLAYLIST

CoolNews, Muzică
share

Hituri și cash sau cash și hituri! În orice ordine ai lua-o, e cea mai tare combinație și te așteaptă toamna aceasta, la Virgin Radio. Nu mai ai nicio scuză! Toamna asta ți-am pregătit cel mai simplu concurs de radio. Pur și simplu, vrem să te umplem de cash!

Ai aflat deja. Poate ai și câștigat deja câteva sute de euro! Dar ca să fie și mai simplu, îți mai spunem odată: artistul săptămânii la Triple Play este CARLA’S DREAMS

Unul dintre cei mai buni artiști din Republica Moldova, cu o identitate misterioasă și unele dintre cele mai frumoase piese scrise în ultimii ani, CARLA’S DREAMS cucerește orice top muzical când lansează un nou hit.

De altfel, cele mai cunoscute piese, unele dintre cele mai bune, sunt în colaborare cu câteva voci feminine de excepție. Ne uităm puțin prin tot ce a lansat și păstrăm pentru top cele mai bune 3 piese.

 

3. Carla’s Dreams feat. INNA – P.O.H.U.I.

E piesa cu care am făcut cunoștință cu Carla’s Dreams! E piesa pe care am fredonat-o toți și ne-am chinuit atât de mult să înțelegem ce înseamnă „pohui”.

Aaaanyway, ne bucurăm că a apărut piesa asta și că ne-a ajutat să trecem peste atât de multe momente mai ciudate din viețile noastre.

 

2. Carla’s Dreams feat. Delia – Cum ne noi 

Piesa asta este foarte catcy, una dintre cele mai bune colaborări de la Carla’s Dreams. Cu 82 de milioane de vizualizări, piesa asta a fost un hit și se mai ascultă si astăzi. Bine, orice piesă în colaborare cu Delia ajunge o piesă de radio și cucerește orice top.

 

1. Carla’s Dreams x EMAA – N-aud

Piesa aceasta în varianta lui PAX stă de câteva săptămâni bune în Virgin Radio Hot 30. Săptămâna aceasta este pe locul 27 dar cu câteva ediții în urmă ocupa prima poziție.

E clar, una dintre cele mai bune piese ale anului, una dintre cele mai bune piese de la Carla’s Dreams, și una din piesele noastre preferate de la EMAA. We love it!

 

Săptămâna aceasta e Carla’s Dreams. E chiar atât de simplu. Nu trebuie decât să suni la 0734.666.000 și să ne spui că „artistul săptămânii este Carla’s Dreams”. Eaaaasyyy!!

Articole similare

Care a fost cel mai vizitat oraș în 2023? Foarte mulți români îl aleg pentru vacanțe

Istanbul a fost cel mai vizitat oraș anul trecut. Aproape 20 de milioane de turiști i-au trecut prag...

[BREAKFAST] Cât timp petrec în medie bucureștenii în trafic? Capitala este pe locul 3 în topul celor...

Într-un oraș în care există peste 1.5 milioane de mașini, putem doar să ne imaginăm câți nervi sunt ...

Carla's Dreams lansează "100 - 0 sută de ani" în cinstea celebrării centenarului echipei Rapid

Carla's Dreams, unul dintre cei mai apreciați artiști contemporani, sărbătorește 100 de ani de la în...