Confidenţialitate

TOP 3 COLABORĂRI DE LA CARLA’S DREAMS CARE N-AU CUM SĂ-ȚI LIPSEASCĂ DIN PLAYLIST

CoolNews, Muzică
share

Hituri și cash sau cash și hituri! În orice ordine ai lua-o, e cea mai tare combinație și te așteaptă toamna aceasta, la Virgin Radio. Nu mai ai nicio scuză! Toamna asta ți-am pregătit cel mai simplu concurs de radio. Pur și simplu, vrem să te umplem de cash!

Ai aflat deja. Poate ai și câștigat deja câteva sute de euro! Dar ca să fie și mai simplu, îți mai spunem odată: artistul săptămânii la Triple Play este CARLA’S DREAMS

Unul dintre cei mai buni artiști din Republica Moldova, cu o identitate misterioasă și unele dintre cele mai frumoase piese scrise în ultimii ani, CARLA’S DREAMS cucerește orice top muzical când lansează un nou hit.

De altfel, cele mai cunoscute piese, unele dintre cele mai bune, sunt în colaborare cu câteva voci feminine de excepție. Ne uităm puțin prin tot ce a lansat și păstrăm pentru top cele mai bune 3 piese.

 

3. Carla’s Dreams feat. INNA – P.O.H.U.I.

E piesa cu care am făcut cunoștință cu Carla’s Dreams! E piesa pe care am fredonat-o toți și ne-am chinuit atât de mult să înțelegem ce înseamnă „pohui”.

Aaaanyway, ne bucurăm că a apărut piesa asta și că ne-a ajutat să trecem peste atât de multe momente mai ciudate din viețile noastre.

 

2. Carla’s Dreams feat. Delia – Cum ne noi 

Piesa asta este foarte catcy, una dintre cele mai bune colaborări de la Carla’s Dreams. Cu 82 de milioane de vizualizări, piesa asta a fost un hit și se mai ascultă si astăzi. Bine, orice piesă în colaborare cu Delia ajunge o piesă de radio și cucerește orice top.

 

1. Carla’s Dreams x EMAA – N-aud

Piesa aceasta în varianta lui PAX stă de câteva săptămâni bune în Virgin Radio Hot 30. Săptămâna aceasta este pe locul 27 dar cu câteva ediții în urmă ocupa prima poziție.

E clar, una dintre cele mai bune piese ale anului, una dintre cele mai bune piese de la Carla’s Dreams, și una din piesele noastre preferate de la EMAA. We love it!

 

Săptămâna aceasta e Carla’s Dreams. E chiar atât de simplu. Nu trebuie decât să suni la 0734.666.000 și să ne spui că „artistul săptămânii este Carla’s Dreams”. Eaaaasyyy!!

Articole similare

DJ Undoo: 15 piese hip hop care au definit scena din România

Câteodată îi lăsăm pe alții să scrie articole pe site-ul nostru. Oameni care știu mai bine cu ce se ...

Cât timp pierd bucureștenii în trafic? Capitala, pe locul patru în topul celor mai aglomerate orașe ...

Capitala se află pe locul al patrulea în lume în ceea ce privește aglomerația pe drumuri. Bucureștiu...

[BREAKFAST] TOP 10 lucruri enervante pe care le fac ceilalți șoferi în trafic

Indiferent de tipul de șofer care ești, cât de des conduci sau cum obișnuiești să te comporți în tra...