Triple Play: TOP 3 colaborări de la B.U.G. Mafia

CoolNews, Muzică
share

Hituri și cash sau cash și hituri! În orice ordine ai lua-o, e cea mai tare combinație și te așteaptă toamna aceasta, la Virgin Radio. Nu mai ai nicio scuză! Toamna asta ți-am pregătit cel mai simplu concurs de radio. Pur și simplu, vrem să te umplem de cash!

Ai aflat deja. Poate ai și câștigat deja câteva sute de euro! Dar, ca să fie și mai simplu, îți mai spunem odată: artistul săptămânii la Triple Play este B.U.G. Mafia

Au făcut istorie în hip-hop. Au concerte sold-out în fiecare an și sunt printre cei mai respectați artiști din România. Ai crescut cu muzica lor pe casetă, CD, mp3 sau pe serviciile de streaming. Indiferent de generație, B.U.G. Mafia a făcut valuri și a venit cu piesele clasice la fiecare petrecere.

Am luat cele mai bune piese în colaborare cu trei artiste foarte talentate. Nu vă dăm spoilere, vă spunem doar că e topul nostru, așa cum ne place nouă și că puteți să ne trimiteți și voi propunerile voastre.

Gata cu vorbăria, îi dăm în forță înainte:

 

1. B.U.G. Mafia – Pantelimonu’ Petrece (feat. Adriana Vlad)

Când intră piesa asta în boxe, petrece toată țara nu doar Pantelimonu’. A făcut 15 ani la începutul lui 2021 și încă este ascultată de zeci de oameni. Piesa asta nu va îmbătrâni niciodată, iar riff-ul de chitară, bassul și beat-ul, sunt fix ce trebuie pentru o piesă atââât de bună!

 

2. B.U.G. Mafia – 8 Zile Din 7 (feat. AMI)

Piesa asta a stat foarte mult în Virgin Radio Hot 30. Chiar și-așa, tot nu ne-am săturat de ea. Unde mai pui și că AMI este una dintre preferatele noastre, iar săptămâna asta poți descărca alarma pe care a înegistrat-o pentru Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae chiar de aici!

 

3. B.U.G. Mafia – Cine E Cu Noi (feat. Nico)

Te-am auzit! Te-am auzit cum ai strigat „Woo-ooo”! Nu ai cum să te abții, e o piesă care se cântă cel mai bine la concert, cu miile de oameni din fața scenei. Ultima strofă a piesei a fost recitată de Pavel Bartoș la Tic Talk cu Oana Tache. Dacă nu ai prins momentul live on air, îl poți urmări chiar aici.

Articole similare

Rapperul Caddy de la B.U.G. Mafia, internat după „un infarct minor”

Unul dintre membrii B.U.G. Mafia, Dragoș Vlad Neagu (47 de ani), cunoscut drept Cadillac, a fost int...

Analogue Festival line-up 2023: 30 de ore de muzică live cu B.U.G. Mafia, Delia, John Newman, Selah ...

A doua ediție a Analogue Festival, cel mai mare eveniment de acest fel din regiunea de sud-centru a ...

MASSIF: Virgin Radio Romania anunță cine va urca pe scena din Poiana Brașov! DIMITRI VEGAS și soția ...

Unul dintre cei mai doriți DJ din line-up-ul de festival, DIMITRIVEGAS, vine pe scena principală a p...