Top 10 dj care poartă măști mai cool decât supereroii

CoolNews
share

Supereroii își poartă măștile pentru protecție atunci când salvează lumea de la bucluc. Mai nou se pare că trend-ul a ajuns și la dj-ii care preferă să-și păstreze identitea secretă, lăsând muzica lor să-i facă cunoscuți și apreciați.

Care sunt cei 10 dj legendari ce salvează lumea zi de zi prin muzica lor?

1.Daft punk sunt cunoscuți în jurul lumii datorită măștilor venite din viitor. Ultimele lor hit-uri au făcut înconjurul lumii și suntem total îndrăgostiți de „Get lucky”!

2.Marshmello a remixat piese pentru Calvin Harris și Ariana Grande, iar piesa creată împreună cu Anne-Marie, „Friends” domină toate topurile.

3.Deadmau5  este o adevărată legendă a muzicii dance, iar numele său „deadmouse” a venit după ce artistul a găsit un șoarece mort în propriul computer. Masca este proiectată chiar de el și a fost dorința artistului ca aceasta să fie emblema sa. În spatele măștii stă Joel Zimmerman.

4.DJs From Mars sunt cunoscuți pentru mash-up-uri și au transformat scena EDM într-un masiv spațiu de joacă. Poartă cele mai cool măști făcute din…cutii de carton. Mega cool și hipsterish în același timp.

5.SBTRKT poartă  mai multe interpretări ale măștilor ceremoniale în timpul spectacolelor și e super cool. Artistul s-a remarcat prin remix-uri electronice ale pieselor lui Drake, M.I.A și Mark Ronson.

6.Cazzette au mixat alături de Avicii și dacă nu le-ați ascultat remix-urile până acum, dați-le repede play pe YouTube. Cu măștile în formă de casete audio au cucerit prima dată scenele suedeze de dub, și apoi întreaga lume a EDM-ului.

Thank you NYC it’s been amazing! See you in a bit, Miami.

O postare distribuită de CAZZETTE (@cazzette) pe

7.Claptone e un Dj german și mixează pe electronică ca nimeni altul. Nu se știe cine e în spatele măștii, iar personajul este unul dintre cele mai vizibile pe scena deep house.

8.Mike Candyz a făcut turul Europei cu remixul piesei „Insomnia”, creată de Faithless. Poartă  mască cu un smiley gigant și te provoacă să fii cu zâmbetul pe buze în timpul concertelor.

9.Myndset a fost văzut ultima dată pe scenă alături de Major Lazer și nu se joacă când vine vorba de EDM. Dj-ul lovește publicul direct în inimă cu beat-uri puternice și pare că e fan Star wars după forma măștii.

10.Alan Walker are 20 de ani și și-a început cariera sub numele DJ Walkzz. Este cunoscut pentru mega hit-ul „Faded”, lansat în 2015 și a zguduit scena principală de la Untold Festival, la ediția din 2017.

 

Articole similare

Ministrul Sănătății: „Purtarea măștii la interior și la exterior va fi doar recomandată, nu obligato...

Ministrul Sănătății a susținut o conferință de presă în care a prezentat noutățile legislative odată...

Cel mai tânăr DJ din România vrea să doboare un record de mixat la înălțime

Vlad Odangiu, cel mai tânăr DJ din România, își propune să bată toate recordurile cu unul dintre cel...

România e în scenariul verde. Arafat: „Această concluzie, că am scăpat, nu trebuie trasă prea devrem...

Veste bună la capitolul ”situația epidemiologică din România”. Numărul mic de infectări din ultim...